Nachrichten aus Aserbaidschan

„Ze hebben me niet goed behandeld, mijn handen werken niet…“ |

„In plaats van de normale behandeling hadden ze een ongepaste manicure en kunstmatige wenkbrauwen…“

In de nachtclub „Locatie“ in Bakoe rond 3 uur op 3 april explosie Een van de zwaargewonden was de Nigeriaanse danser Momodu Fatimah Semira. In de rechtbank werd gesteld dat hij niet tevreden was met het „MedEra“-ziekenhuis, waar hij na het incident een tijdje werd behandeld.

Het gaat over de explosie in de nachtclub. misdrijf Hij is een van de 52 mensen die in zijn zaak als slachtoffer worden erkend. Deze misdrijf werken Baku Bij de correctionele rechtbank rechter Het wordt bestudeerd onder voorzitterschap van Faig Ganiyev.

Drie mensen gearresteerd in verband met de explosie rechtbank Rasul Resulov, manager van „Mercer food“ LLC, die de faciliteit huurde, werd voorgeleid aan het ministerie van Buitenlandse Zaken, de oprichter van het bedrijf, Orkhan Safarov, en het ministerie van Noodsituaties. Vuur Zone 2 Status van bedieningsservice Vuur Ruslan Mammadov, inspecteur van het districtsbestuur. Twee van de genoemde personen werden vrijgelaten in de gevangenis en Ruslan Mammadov onder huisarrest.

Momodu Fatimah Semira, die op 29 augustus voor de rechtbank werd ondervraagd, zei dat ze op de dag van het incident naar de club ging om plezier te maken. Explosie Daardoor was hij een van de zwaarst gewonden. Hij heeft de afgelopen 5 maanden twee operaties ondergaan, maar hij kan zijn handen nog steeds niet bewegen.

In zijn verklaring klaagde hij over het „MedEra“-ziekenhuis.

„Ik ben niet goed behandeld. Kijk naar mijn handen en voeten, mijn handen werken niet, mijn benen zijn gewond. Ze hebben me alleen pijnstillers gegeven. Voor zover ik weet, werd het meeste geld aan mij uitgegeven onder de gewonden. Dat is wat ze zeggen. Maar het resultaat is duidelijk. Het Nigeriaanse slachtoffer getuigde dat hij me in plaats van me een normale behandeling te geven, me een ongepaste manicure gaf en me kunstmatig maakte. ze droegen wenkbrauwen … „Hij liet zijn verbrande handen en voeten zien.

De advocaat van een van de beklaagden, Orkhan Safarov, benadrukte ook dat ze niet tevreden waren met het „MedEra“-ziekenhuis. De beklaagde beweerde in de rechtbank dat het ziekenhuis in kwestie hen chanteerde en geld eiste door de namen van het parket en andere instellingen op te geven.

Advocaat Hij voegde eraan toe dat tot nu toe 58 duizend manats zijn uitgegeven voor de behandeling van Fatima Semira. Ongeveer 21.000 manats werden betaald in „MedEra“. Toen er echter geen resultaat was, brachten ze het slachtoffer naar Hatay Aesthetics Clinic.

„Het slachtoffer is momenteel in afkickkliniek. Volgens de artsen zullen zijn handen langzaam bewegen. advocaat voornoemd.

Het Nigeriaanse slachtoffer zei aan het einde van haar getuigenis dat ze een kaartje wilde kopen om haar behandeling af te ronden en terug te keren naar haar land.

De meeste gewonden bij het incident werden doorverwezen naar de rechtbank. Ze zeiden dat ze niet klaagden.

Een deel van de slachtoffers solliciteerde door niet op de rechtbank te verschijnen. Ze zeiden dat ze geen klachten hadden over hun aanvraag. Onder hen „Baku Voormalig algemeen directeur van de productievereniging „Elevator Repair“ Kracht Shukurov’s dochter Aysel Shukurova is er ook. Die avond raakte hij ook bij de club geblesseerd.

In de nachtclub „Locatie“ explosie Daarbij kwam 1 persoon om het leven en raakten 37 mensen gewond. 14 auto’s, 1 flat en 2 utiliteitsobjecten in de omgeving raakten beschadigd aan het object in het pand.

Uit het onderzoek is gebleken dat het incident zich in de keuken heeft voorgedaan. gas- Het werd veroorzaakt door het barsten van de ballon.

aan de verdachten een misdaad 225.2 van de code (vuur Overtreding van veiligheidsvoorschriften – wanneer nalatigheid de dood van een slachtoffer of andere ernstige gevolgen veroorzaakt) en 314,2 (nalatigheid – wanneer nalatigheid de dood van een slachtoffer of andere ernstige gevolgen veroorzaakt).

Ze accepteren de beschuldigingen niet, ze weten niet dat ze schuldig zijn.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"