Nachrichten aus Aserbaidschan

Goederen besteld voor schooluniform vast bij douane: TEVREDENHEID met AHO |

„De verkoop van nieuwe schooluniformen gaat door. Elke dag worden er zo’n 500-600 uniformen gemaakt en verkocht.

Deze Baku Hoofd verkoopafdeling van Naaihuis (AHO). Zelfverzekerd zei Azimov.

Volgens hem is het moeilijk om de kleding voor de start van het schooljaar te leveren, omdat ze laat beginnen met de productie van nieuwe uniformen.

Bovendien zijn er enkele problemen gerezen bij de aankoop van onderdelen die worden gebruikt om uniformen te maken:

„Het aantal gemaakte kledingstukken is nog niet bekend. We zijn een maand geleden begonnen met het naaien van jerseys. Zelfs nu ondervinden we moeilijkheden door tijdgebrek. Omdat het lang duurde om het materiaal te bestellen. Aangezien deze materialen een mengsel van katoen zijn en wol, ze worden niet in ons land geproduceerd. Het kost zowel tijd als energie om het te brengen. .Onze artikelen zijn voor twee dagen. Rusland Hij zit vast aan de grens en kan niet oversteken. Het moet op tijd klaar zijn zodat we kunnen bouwen en opleveren. Iedereen zou zich moeten kleden als een vierdeklasser. Het is heel moeilijk voor een fabriek.“

Zelfverzekerd Volgens Azimov worden er dit jaar geen schooluniformen voor de hogere klassen gemaakt:

„Er zijn er die hier niet tevreden over zijn. Door tijdgebrek zijn de truien van de bovenbouw nog niet klaar. Dit jaar kunnen we alleen lessen in het basisonderwijs aanbieden. Ons centraal verkooppunt werkt. Daarnaast worden schooluniformen aangeboden te koop in „Bravo“ marktketens Vorm stiksels in vier kleuren in de beslissing bieden compleet. Maar we gebruiken twee kleuren, „zei hij. Zelfverzekerd Azimov opgenomen.

Het is vermeldenswaard dat de verkoop van nieuwe uniformen op 17 augustus begon. (Onze.Media)

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"