Nachrichten aus Aserbaidschan

Zelensky tegen Russen: ‘Ga naar huis’ |

In een anonieme verklaring aan verslaggevers op 29 augustus zei een functionaris dat het Kremlin had soldaat recruiters zoeken ze vaak in gevangenissen

Oekraïne Minister Volodymyr Zelenski Russische soldaten in de zuidelijke stad Cherson Rusland drong er bij zijn troepen op aan af te zien van de schoonmaakoperatie.

in de nacht van 29 augustus Zelenski gezegd Oekraïne het leger herwint zijn land en Rusland hij zal zijn soldaten “naar de grens” drijven.

“Als ze willen overleven, Rusland Het is tijd voor zijn leger om te vluchten. Ga naar huis,”Minister stressvol.

Oekraïne neemt terug wat hem toebehoort”, Zelenski stressvol.

voorzitter adviseur Oleksey Arerestovich en hij zei eerder in de videoboodschap Oekraïne Rusland Hij raakt de veerboten die door zijn troepen worden gebruikt voor bevoorrading.

Verenigde Staten van Amerika nationaal Woordvoerder van de Veiligheidsraad John Corbydoor Oekraïne Russische naam al leger heeft invloed op hun troepen, omdat het ervoor zorgde dat hun troepen hun positie veranderden en enkele eenheden naar het oosten terugbrachten.

“Het nieuws dat de Oekraïners naar het zuiden zouden aanvallen, zorgde ervoor dat de Russen hun troepen uit het oosten terugtrokken” – vertelde Korbi op 29 augustus aan verslaggevers.

Rusland Ministerie van Defensie Oekraïne Hij bevestigde dat hij was gehackt, maar zei dat hij failliet was gegaan. Deze beweringen konden niet onafhankelijk worden geverifieerd.

Oekraïne Bij het Russische bombardement op de door de Russische Federatie gecontroleerde havenstad Nikolajev zijn zeker twee doden, 24 gewonden en huizen vernield. De informatie werd gegeven door stadsambtenaren en ooggetuigen.

Europa Vakbondsministers van Defensie ontmoeten elkaar op 30 augustus in Praag voor Oekraïense soldaten leger Ze bespreken het maken van een trainingsprogramma.

Rusland zal vechten in Oekraïne soldaat Moeilijk te vinden, veel van degenen die zich bij de oorlog voegen, zijn oud, niet in vorm en hebben weinig opleiding. Deze Verenigde Staten van Amerikazei de leidende defensiefunctionaris.

In een anonieme verklaring aan verslaggevers op 29 augustus zei een functionaris dat het Kremlin had soldaat recruiters zoeken ze vaak in gevangenissen.

President van Rusland Vladimir Poetin Aantal legers op 25 augustus 10 procent, dus 1,15 miljoen soldaten besluit ondertekend. Het proces start vanaf januari volgend jaar.

Verenigde Staten van Amerika De functionaris zei dat Rusland een groot aantal soldaten heeft verloren in de zes maanden durende oorlog in Oekraïne. Volgens hem gelooft het Pentagon dat nieuwe wervingsinspanningen “niet zullen werken omdat Rusland in het verleden zijn personeels- en strijddoelen niet heeft gehaald”.

“Rusland is al begonnen met het uitbreiden van zijn wervingsinspanningen voor het leger. Dit komt deels door de hogere leeftijdsgrens voor nieuwkomers. annuleren zij doen dit onder meer door gevangenen te betrekken. De meeste rekruten zijn oud, ongezond en ongeschoold.” – benadrukte de ambtenaar.

Eerder deze maand heeft de Amerikaanse adjunct-secretaris van Defensie Colin Kahl Hij zei dat 70.000-80.000 Russen werden gedood of gewond bij de invasie die op 24 februari begon.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"