Nachrichten aus Aserbaidschan

„Auto’s in Azerbeidzjan worden in herfst duurder“ |

In september-oktober worden auto’s duurder in Azerbeidzjan.

Deze auto marktexpert Eldeniz Jafarov zei. Volgens hem, in augustus vergeleken met juli auto Er is een recessie in de markt. verkoop 10Ondanks de daling van 15% verandert er niets aan de prijzen. Hij zei dat het nieuw is sinds de lente van dit jaar. auto interesse in crossover- en mini-crossover-modellen nam in de markt toe.

In de markt voor ‚gebruikte‘ auto’s is de belangstelling voor hybride- en dieselauto’s toegenomen. Dit hangt ook samen met de prijsstijging van benzine van het merk „AI-95“: naast „Prius“, „Burgers, Verenigde Staten van AmerikaZe geven de voorkeur aan geïmporteerde volumineuze oude hybride- en dieselauto’s van 1,5 l.“

De expert zegt dat er vanaf september een heropleving van de verkoop op de automarkt zal zijn. Het echte probleem zal zijn met de nieuwe comfortabele hybride auto’s. Het gebrek aan elektronische apparatuur en reserveonderdelen zou dus kunnen leiden tot een daling van de wereldwijde productie en verkoop van deze auto’s. Dit kan leiden tot een tekort aan comfortabele auto’s op de lokale markt.

De expert zegt dat er vanaf september een heropleving van de verkoop op de automarkt zal zijn. Het echte probleem zal zijn met de nieuwe comfortabele hybride auto’s. Het gebrek aan elektronische apparatuur en reserveonderdelen zou dus kunnen leiden tot een daling van de wereldwijde productie en verkoop van deze auto’s. Dit kan leiden tot een tekort aan comfortabele auto’s op de lokale markt.

Over het algemeen is E. Jafarov van mening dat auto’s in Azerbeidzjan in de herfst 2% duurder kunnen worden: „Een nieuwe auto die in Japan wordt gemaakt en momenteel wordt verkocht voor $ 32.000, kost bijvoorbeeld $ 33.000.“ bieden zal vervolledigd worden“.

laatste nieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"