Nachrichten aus Aserbaidschan

19 keer openden het vuur op de posities van het Azerbeidzjaanse leger

Azerbeidzjan Ministerie van Defensie Verleden per dag door de Armeense strijdkrachten Azerbeidzjan Hij stelt dat er in totaal 19 schoten zijn gelost op legerposities.

De informatie die het ministerie op 3 september heeft vrijgegeven, luidt als volgt: Armenië aan de kant Azerbeidzjan jouw leger Kelbecer Aan de andere kant werden de posities in de richting van de regio’s van Laçin 16 keer beschoten met vuurwapens van verschillend kaliber.

3 andere gevallen in informatie Rusland Er werd gemeld dat de vredestroepen werden ingezet vanuit het gebied waar ze tijdelijk waren ingezet.

„De andere 3 evenementen Rusland Door leden van de illegale Armeense gewapende groepering op het grondgebied van Azerbeidzjan waar tijdelijk vredeshandhavers worden ingezet Azerbeidzjan Het werd vastgelegd door te schieten op de posities van het leger. Er is geen verlies van personeel en materieel. Volgens de informatie van het Ministerie van Defensie zijn er in ieder geval adequate tegenmaatregelen genomen door eenheden van het Azerbeidzjaanse leger.

Nog niet Armenië heeft geen enkele houding ten opzichte van deze informatie geuit.

Op 2 september hebben beide partijen – zowel Azerbeidzjan als Armenië Ze verspreidden de informatie dat hun posities onder vuur lagen. Azerbeidzjan Ministerie van Defensie Hij deelde informatie en foto’s over het neerschieten van twee vrachtwagens die voorraden vervoerden naar de posities aan de Armeense grens.

„Kamaz“ merk op die foto’s leger Kogelsporen zijn te zien aan de zijkant en voorruiten van auto’s en op sommige andere plaatsen.

Armenië Ministerie van Defensie Hij beschreef deze informatie die door de Azerbeidzjaanse zijde werd verspreid als desinformatie en zei dat het Azerbeidzjaanse leger integendeel het vuur opende op voertuigen van het Armeense ministerie van Defensie.

radio vrijheidNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"