Nachrichten aus Aserbaidschan

VS wijst $ 2,6 miljard aan wapens en hulp toe aan Oekraïne en de regio

Minister cho Biden Zijn regering keurt een extra $ 675 miljoen aan wapens aan Oekraïne goed

2.675 van de Verenigde Staten naar Oekraïne en andere landen miljard dollar hulp. Het doel is om de veiligheid in Europa te versterken tegen de achtergrond van de Russische agressie tegen Oekraïne.

staatssecretaris Anthony knipperen Buitenkant van het Witte Huis op 8 september Leger 2 financiële programma’s miljard dollar Oekraïne en inclusief 18 landen in de regio NAVOHet zal de veiligheid van sommige van zijn leden versterken, evenals van regionale veiligheidspartners „die het risico lopen van toekomstige Russische agressie“.

Een paar uur voor deze aankondiging Verenigde Staten van Amerikaminister van Financiën Lloyd Austin gezegd Minister cho Biden Zijn regering keurde een extra bedrag van $ 675 miljoen aan wapens aan Oekraïne goed. Volgens hem loopt Washington voorop Oekraïne Rusland ziet zijn „duidelijke successen“ tegen zijn soldaten.

Rusland Eind februari lanceerde hij een grootschalige aanval op Oekraïne.

Rammstein in Duitsland op 8 september in Austin het weer Aan het begin van de vergadering zei hij: Biden administratie naar oekraïne sinds afgelopen augustus Verenigde Staten van AmerikaVoor de 12e keer wijst hij apparatuur uit zijn inventaris toe. Volgens hem bevat dit pakket 105 mm houwitsers, zeer nauwkeurige GMLRS-raketten, artilleriemunitie.

De totale Amerikaanse hulp aan Oekraïne tijdens de regering-Biden, inclusief de aankondiging van 8 september, bedroeg 15,2 miljard dollars bereikt.

Ministers van Defensie in Ramstein Oekraïne Zij zullen de opleidingskwesties voor hun soldaten coördineren.

De confrontaties in Oekraïne zijn de afgelopen weken verhevigd. Oekraïne Rusland voert tegenaanvallen uit om het land terug te winnen dat het aan het begin van de invasie had ingenomen.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"