Nachrichten aus Aserbaidschan

Rusland crasht in watersysteem op Krivoy Rog

Controle van Zelensky’s auto Charkov Hij zei dat hij op de terugweg uit zijn provincie in aanrijding was met een privéauto.

Oekraïne jouw leger Rusland gebieden bezoeken die hij heroverd heeft op zijn troepen Volodymyr Zelenski Hij zegt dat er enorme vernietiging is in steden. Rusland en lanceerde raketaanvallen op het watersysteem van de stad Krivoy Rog.

Rusland Hoewel zijn soldaten grote verwoestingen achterlieten, Oekraïne krachten Charkov jouw provincie Vrij hun controle over hun territorium te versterken. informatie uit het VK Ministerie van Defensie Uitgebracht op 15 sept.

Op 14 september bezocht hij de strategische stad Izyum in het oosten. Zelenski beloofde „overwinning“ in de oorlog.

Nu is het beslissende moment in de zeven maanden durende bezetting van Rusland. Oekraïne Hij slaagde erin de troepen van Moskou uit sommige plaatsen te verdrijven.

‚Onze blauwgele vlag is weer van de bezetting‘ Vrij die schommelde in Izium. Oekraïne Zo zal het in elke stad en dorp zijn.”Zelenski sociaal aldus in het persbericht.

„We gaan maar in één richting – naar de overwinning“ In zijn nachtelijke toespraak zei Zelensky dat het leger de afgelopen vijf dagen 110 km was opgeschoten.

Brittannië Volgens de beoordeling van de inlichtingendiensten hebben Russische troepen Oekraïne in het oosten trokken ze zich voornamelijk terug uit het westen van de rivier de Oskil. Ze ontsnapten met dure apparatuur nieuws gegeven. Terwijl sommige eenheden zich relatief regelmatig terugtrokken, ‚vluchtten anderen in schijnbare paniek‘, aldus het bulletin.

Secretaris van de Veiligheidsraad van Oekraïne Oleksey Danilov Hij vertelde „Channel 24“ dat het personeelsverlies tijdens de tegenaanval 9-1 was in het voordeel van Kiev.10Het was echter niet mogelijk om deze informatie onafhankelijk te verifiëren.

Oekraïne In de stad Krivoy Rog, waar voor de oorlog 650 duizend mensen woonden, werd een Russische achtbladige raket afgevuurd op het waterkrachtsysteem. Zelensky zei dat de raketten de Karachunov-dam hebben geraakt. Volgens hem is het watersysteem“leger het heeft geen waarde“, zijn dagelijks honderdduizenden mensen afhankelijk van dit systeem.

Controle van Zelensky’s auto Charkov Hij zei dat hij op de terugweg uit zijn provincie in aanrijding was met een privéauto.

Minister Hij is onderzocht door een arts en heeft geen ernstige verwondingen.“ – woordvoerder van de president Sergey Nikiforov op 15 september Facebookschreef

Het medische team van Zelensky zag als eerste de bestuurder van de andere auto medisch Nikiforov schreef dat er hulp werd gestuurd en dat hij per ambulance werd afgevoerd.

Volgens de woordvoerder wordt er onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Het Oekraïense leger bevindt zich in honderden steden in het noordoosten van het land. Vrij zegt dat hij het deed. Zelensky zei dat er stabilisatiestudies worden uitgevoerd in deze gebieden.

Het Kremlin zegt dat de oorlog zal voortduren, al wordt er niet veel gesproken over wat er de afgelopen dagen is gebeurd.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"