Nachrichten aus Aserbaidschan

Poetin verklaart gedeeltelijke mobilisatie

Rusland President ondertekende de bestelling

Rusland president Vladimir Poetin Hij verklaarde gedeeltelijke mobilisatie vanaf 21 september.

Vladimir hierover Poetin gezindheid ondertekend.

In een toespraak tot het publiek zei hij dat dit besluit is genomen om de soevereiniteit en integriteit van Rusland te beschermen.

v.Poetin alleen Russen reserveren leger Hij stond erop dat hij zou worden opgeroepen voor de dienst.

Minister In zijn toespraak waarschuwde hij voor de mogelijkheid dat Rusland kernwapens gebruikt. gemaakt.

„Als de territoriale integriteit wordt bedreigd“Rusland V. Poetin zei: „Dit is geen bluf“, zei V. Poetin.

herinnerend

Russische president Vladimir Poetin Oekraïne’s Hij begon de oorlog tegen Oekraïne op 24 februari, twee dagen nadat hij verklaarde de separatistische organisaties in het oosten te erkennen.

De meeste landen van de wereld veroordeelden de aanval van Rusland. Van nu af aan Europa Ook Gemenebestlanden Verenigde Staten van Amerika Hij legde Rusland sancties op.

Meer dan 600 Russische oligarchen, hoge militairen, bedrijfseigenaren en zakenlieden, evenals de Russische president Vladimir Poetin en minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov, werden ook onderworpen aan sancties. Wedstrijden die in Rusland moesten worden gehouden, werden uitgesteld, de naam van dit land werd verwijderd uit belangrijke evenementen en organisaties.

op 7 april VN De Russische Algemene Vergadering heeft een resolutie aangenomen om de organisatie uit de Mensenrechtenraad te verwijderen. en Rusland Europa Hij verliet de gemeente.

Bucha en anderen van het Russische leger Oekraïne Er wordt beweerd dat hij in zijn steden massamoorden en oorlogsmisdaden heeft gepleegd.
op 25 juni Europa 12 landen van de Unie hebben Russisch gas volledig of gedeeltelijk afgewezen.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"