Nachrichten aus Aserbaidschan

Poetin vroeg de generaals Cherson niet te verlaten

New York Times Verenigde Staten van Amerika bronnen in de regering aanhalend, schrijft hij de afgelopen weken Rusland President Vladimir Poetin in Oekraïne leger enkele strategische beslissingen genomen in operaties.

het is opgevallen dat Poetin Van Cherson, dat werd bezet bij het begin van de aanval op Oekraïne Rusland weigerde de eisen van zijn commandanten voor de terugtrekking van troepen.

Daarom is het commando van mening dat de georganiseerde terugtrekking van troepen uit Cherson, uitrusting en mankracht. Oekraïne Hij kan zich verdedigen tegen de aanvallen van zijn leger.

Oekraïne sinds zijn leger de brug over de Dnjepr vernietigde Russische troepen de verbinding tussen hen is verbroken, de brug is nutteloos voor de overdracht van apparatuur.

Ondanks deze situatie Poetin staat het leger toe zich terug te trekken uit Cherson. Volgens het artikel lijkt dit misschien een vernederende nederlaag voor hem.

Krant Hij schrijft dat zijn besluit om niet te vertrekken de Russische troepen in de stad gedemoraliseerd heeft.

Cherson is het enige regionale centrum dat door het Russische leger is veroverd.

Verenigde Staten van Amerika Volgens de inlichtingendienst zei Poetin tegen de commandanten: leger Hij zei dat strategische beslissingen met betrekking tot de voortgang van de operaties door Oshu zouden worden genomen, wat tot ontevredenheid bij hoge officieren leidde.

Volgens de ontvangen informatie twijfelt het leger ook aan de haalbaarheid van het eerste strategische plan voor de snelle verovering van Kiev.

Hiervoor geloofden ze meer soldaat en techniek vereist.

De „New York Times“ schrijft dat het Poetin was die het decreet over het initiëren van de mobilisatie uitvaardigde, op advies van de Russische legerleiding.

In een interview met de krant Verenigde Staten van Amerika Hoofdkwartier van de strijdkrachten chef Algemeen Mark Milley Hij zei dat het strategische initiatief nu is overgedragen aan de Oekraïners, maar dat er „een lange weg“ voor de boeg is.

Rusland viel Oekraïne aan op 24 februari. Tijdens deze periode werden veel steden en dorpen van het land verwoest, duizenden mensen vergaan en miljoenen mensen verlieten het land. De internationale wereld veroordeelt deze stap van Rusland en roept op tot de terugtrekking van zijn troepen uit Oekraïne.

Officiële Moskou, zijn oorlog tegen buurland Oekraïne „speciale“ leger Het heet „operatie“. Daarnaast worden ook degenen die het woord „oorlog“ gebruiken, degenen die „nee“ zeggen tegen oorlog en degenen die nieuws maken dat afwijkt van de officiële informatie van het Russische Ministerie van Defensie en de massamedia, gestraft.

radio vrijheidNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"