Nachrichten aus Aserbaidschan

3.000 300 dollar |

Sommige gevangenen die in Oekraïne hebben gevochten, hebben zeer ernstige misdaden gepleegd. gevangenisstraf compleet

Deze zomer is St. Er zijn 5 nieuwe graven ontdekt op de Petergof-begraafplaats in St. Petersburg. Ze lijken allemaal op elkaar. Er is een houten kruis, een schoolbord, een foto van de doden met een zwart lint erop. Deze graven onderscheiden zich door veel verse bloemen en kransen. enkele kransen Rusland in de kleuren van de vlag.

In juli begon het nieuws te verspreiden dat de gevangenen door de „Wagner“-groep waren gemobiliseerd en naar Oekraïne waren gestuurd. In één video spoort Prigozhin, die de „Wagner“-groep leidt en bekend staat als „Poetins chef“, gevangenen aan om zich bij de strijdkrachten van de groep aan te sluiten.

Familieleden van gevangenen in de gevangenissen van St. Petersburg vertelden verslaggevers dat vertegenwoordigers van „Wagner“ naar deze gevangenissen kwamen en de gevangenen bezochten. 200 duizend roebel (3 duizend 300 dollar) vrijheid voor geld en zes maanden oorlog bieden ze zeiden dat ze dat deden. „Verhalen“ nieuws De website meldde dat de eerste groep van 40 gevangenen op 6 juli uit de Yablonevka-gevangenis werd gehaald en dat er op 25 juli ten minste drie stierven.

Prigozhin, die al lang elke connectie met de „Wagner“-groep ontkent, ontkent berichten. Westerse regeringen van het Kremlin uit deze groep OekraïneLibië, Syrië, Soedan, Mozambique en de Centraal-Afrikaanse Republiek.

op 18 september Minister met 6 leden van de Mensenrechtenraad Procureur-generaal Igor Krasnoven op welke basis de gevangenen die hun straf niet uitzaten naar Oekraïne werden gestuurd. De petitie stelt dat informatie over gevangenen die naar de oorlog werden gestuurd zelfs in de staatsmedia werd verspreid. In hoger beroep waren enkele van de gevangenen die bij de strijd betrokken waren, van zeer ernstige misdaden. gevangenisstraf wordt ook benadrukt.

Mensenrechtenactivisten zeggen dat de straf nog niet is verstreken gevangenen alleen de president Pardon Decreet van de Doema, amnestieverklaring of Pardon over rechtbank beslissingsgebaseerd Vrij kan gedaan worden.

Een van de 5 graven die zijn opgegraven op de begraafplaats van Peterhof Eduard Anisimov Familieleden en kennissen van Anisimov, die toebehoorde aan de genoemde gevangene, zeggen dat hij daar privé en vanuit de gevangenis was. leger zij bevestigden aan RFE/RL dat het door de aannemer naar Oekraïne was gebracht. Een naast familielid, die niet bij naam genoemd wil worden, zegt dat Anisimova zes maanden later veel geld en vrijheid werd beloofd.

„Ze beloofden hem ook financiële hulp. Ze spraken met de gevangenen. Hij stemde ook toe. Omdat hij een soldaat is. Dat is het en dan is hij weg. … natuurlijk hij [getməsinin səbəbini də] uitgelegd. De omstandigheden binnen zijn verschrikkelijk. Wie wil er in de ‚cast‘ blijven nadat hen is verteld dat ze een kans hebben om te daten? Ik heb geprobeerd hem ervan te weerhouden, maar zie je, hij is een volwassen man.“ – zegt familielid van Anisimov.

Anisimov, geboren in Siberië, ging naar St. Hij woonde in Petersburg. Hij werkte enkele jaren voor een Duits bedrijf. bestuurder werkte. een misdaad Anisimov uit de materialen van zijn werk gepubliceerd op de website van de federale antimonopoliedienst 2018op beschuldiging van het verkopen van grote hoeveelheden drugs gevangenisstraf zichtbaar.

In de rechtbank zei Anisimov dat de „drugshandelaren“ die hij in 2017 ontmoette hem drugs verkochten. bieden hij zei dat hij dat deed. De namen van deze mensen gaf hij echter niet omdat hij vreesde voor het leven van zichzelf en zijn familieleden. Hij zei echter in de rechtbank dat hij dacht dat deze mensen banden hadden met wetshandhaving.

2020In de zomer veroordeelde de rechtbank van Leningrad Anisimov tot 9 jaar gevangenisstraf. 10 maanden gevangenisstraf en 300 duizend roebel (4900) dollar) kreeg een boete. Rechtbank toen de beslissing werd aangekondigd 20 Hij moest nog acht jaar uitzitten omdat hij een maand in de gevangenis zat.

Anisimov kon met zijn kinderen communiceren nadat hij was vrijgelaten om in Oekraïne te vechten. In een gesprek met zijn dochter vertelde hij haar „bijna“ Vrij‚Zei hij. Een naast familielid zegt dat hij zijn oudere zus heeft ontmoet en haar hetzelfde heeft verteld.‘

Volgens een andere kennis van Anisimov, Oekraïne Hij stierf in Luhansk in het oosten, vastgehouden door door Rusland gesteunde separatisten, en won twee medailles. Rusland over het toekennen van medailles aan overheidsfunctionaris Anisimova nieuws Er zijn geen bestellingen op de website van het Kremlin geplaatst.

Een naast familielid van de voormalige gevangene bevestigde dat hij de postume onderscheiding had gekregen, maar zijn familieleden hebben de onderscheidingen niet gezien en kenden de details ervan niet. O Anisimov’s familie een vergoeding Hij weet niet of het zal worden gegeven of niet.

De ex-vrouw van Anisimov weigerde Radio Liberty te spreken. De verslaggever beldeOekraïne Hij beschuldigde hem van „spionage ten behoeve van de strijdkrachten“ en zei dat zijn familie hem verbood informatie te verzamelen en te verspreiden over zijn „huidige en vroegere“ persoonlijke leven.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"