Nachrichten aus Aserbaidschan

Poetin kan op 30 september annexatie van Oekraïens grondgebied afkondigen |

Vladimir Poetin Rusland bezetting door Rusland Oekraïne zij kunnen op 30 september een aanvraag indienen bij de Bondsdag, een paar dagen na de voltooiing van de zogenaamde referenda op hun grondgebied.

RIA Novosti erover Rusland Verwijzend naar een bron in het parlement.

De bronnen van het telegraafkanaal „Verstka“ beweren ook dat op dezelfde dag overeenkomsten over de integratie van de regio’s „DPR“, „LPR“, Kherson en Zaporozhye in Rusland zouden kunnen worden ondertekend.

TASS-bureau toonde ook zijn middelen nieuws het geeft dit al op 28 september – een dag na het einde van de stemming Oekraïne over de binnenkomst van de bezette gebieden in Rusland live projecten zullen worden voorgelegd aan de Staatsdoema. De Doema en de Federatieraad zullen ze naar verluidt op 29 september aannemen. In dat geval natuurlijk op 30 september Poetin annexatie kan verklaren.

Vladimir in 2014 Poetin In zijn toespraak in beide kamers van de Bondsdag kondigde hij aan dat de Krim en Sebastopol deel gingen uitmaken van Rusland en dat vervolgens overeenkomsten werden ondertekend. Later nam de Doema de relevante wetten aan.

bezetting door Rusland Oekraïne Het zogenaamde referendum in de regio’s begon op 23 september en eindigt op 27 september.

24 september in New York VN Tijdens de Algemene Vergadering zei de Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergey Lavrov, dat mensen die in de regio’s wonen waar het referendum werd gehouden, stemden om zich samen met het land aan te sluiten bij Rusland.

Rusland Aangevallen Oekraïne op 24 februari. Tijdens deze periode werden veel steden en dorpen van het land verwoest, duizenden mensen vergaan en miljoenen mensen verlieten het land. De internationale wereld veroordeelt deze stap van Rusland en roept op tot de terugtrekking van zijn troepen uit Oekraïne.

Officiële Moskou, oorlog tegen buurland Oekraïne „special leger Het heet „operatie“. Daarnaast worden ook degenen die het woord „oorlog“ gebruiken, degenen die „nee“ zeggen tegen oorlog en degenen die nieuws maken dat afwijkt van de officiële informatie van het Russische Ministerie van Defensie en de massamedia, gestraft.

Op 21 september kondigde Poetin een gedeeltelijke mobilisatie in heel Rusland aan. Dit betekent dat ongeveer 300.000 Russen werden opgeroepen voor het leger. In Rusland sinds de aankondiging van dit besluit door Poetin protest acties gestart. Bovendien wendden de Russen, die de dagvaarding wilden vermijden, zich tot verschillende landen.

Op 24 september gaf de president van Rusland zich vrijwillig over 10 tot gevangenisstraf het wetboek van strafrecht ondertekend.

radio vrijheidNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"