Nachrichten aus Aserbaidschan

“Gevangenisadministratie weigert gouverneur Alasgarov vrij te laten” |

Vrijgegeven: 28 september 2022 15:40

Ali Er is een gerechtelijk bevel, maar het onderzoek zou doorgaan

Nachitsjevan Geschiedenis van de Autonome Republiek nationaal Minister van Veiligheid Veli Alasgarov werd gearresteerd, ook al liep zijn straf af op 27 september straf Het management van de onderneming weigert het los te laten. In dit verband heeft zijn advocaat Vüsneeuw Dat meldt Khasajev.

De advocaat van de voormalige minister zei dat de straf van Veli Alasgarov moet worden gewijzigd – het zal 6 jaar en 9 maanden zijn. 20 over het terugbrengen tot één dag en het beëindigen van die periode op 27 september Ali Gerechtelijk bevel straf voorgelegd aan de directie. Hoe dan ook, Ali Gerechtelijk bevel toepassen niet klaar.

vusneeuw Khasajev. Bron: “barassociation.az”

“De beslissing van het Hooggerechtshof in elektronische volgorde Nachitsjevan Het werd ook naar het Ministerie van Justitie van de Autonome Republiek gestuurd. Ze laten echter nog steeds niet los. Ze zeggen dat ze worden onderzocht. Over wat voor soort onderzoek hebben we het hier? Er is de beslissing van het Hooggerechtshof en toepassen moeten”, – advocaat voornoemd.

vusneeuw Khasayev voegde eraan toe dat de persoon wiens rechten hij verdedigt momenteel illegaal in de gevangenis wordt vastgehouden. Want er is besloten dat zijn straf op 27 september afloopt.

Vierkante TVNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"