Nachrichten aus Aserbaidschan

Hij riep de burgers van de Verenigde Staten en Polen op om Rusland onmiddellijk te verlaten.

Beide landen schreven dit toe aan het mobilisatiebevel van Poetin

Verenigde Staten van AmerikaDe ambassade in Moskou drong er bij Amerikaanse burgers op aan Rusland onmiddellijk te verlaten.

Informatie van RBC verspreiding.

Verenigde Staten van Amerika Haar burgers moeten afzien van reizen naar Rusland. Degenen die momenteel in Rusland wonen of mensen met beperkte persoonlijke reismogelijkheden moeten het land onmiddellijk verlaten.

Naar verluidt maken Amerikaanse diplomaten zich zorgen over de gedeeltelijke mobilisatiesituatie in Rusland en geven toe dat ook mensen met een dubbele nationaliteit in deze situatie kunnen belanden.

Verenigde Staten van AmerikaMoskou ambassade. Foto: Nikitriy/shutterstock

Aan burgers van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Polen Rusland Het wordt aanbevolen om het gebied te verlaten.

„Poolse burgers op Russisch grondgebied wordt geadviseerd hun grondgebied met commerciële en persoonlijke middelen te verlaten“, aldus de ambassade. gemaakt.

Bovendien is het Poolse ministerie van Buitenlandse Zaken op de hoogte van wat er in Oekraïne gebeurt en Rusland Vanwege de erkenning van Polen als vijandige staat door de autoriteiten, reis verzocht dit te weigeren.

In de verklaring werd er ook op gewezen dat de mogelijkheden om directe consulaire bijstand te verlenen uiterst beperkt zijn door de afname van het aantal Poolse diplomaten en consulair personeel in Rusland.

Ambassade van Polen in Moskou. Bron: Wikipedia

Tegelijkertijd worden Poolse burgers gewaarschuwd dat een sterke verslechtering van de veiligheidssituatie, het sluiten van grenzen of, in extreme gevallen, evacuatie moeilijker of zelfs onmogelijk kan worden.

Daarvoor drong het Bulgaarse ministerie van Buitenlandse Zaken er bij zijn burgers op aan om Rusland niet te bezoeken en adviseerde het de mensen in dat land om waakzamer te zijn.

In augustus drong de Amerikaanse ambassade in Oekraïne er bij haar burgers op aan Oekraïne te verlaten vanwege de dreiging van raketaanvallen.

herinnerend

Rusland President Vladimir Poetin Oekraïne Hij begon de oorlog tegen Oekraïne op 24 februari, twee dagen nadat hij verklaarde de separatistische organisaties in het oosten te erkennen.

De meeste landen van de wereld veroordeelden de aanval van Rusland. Van nu af aan Europa EU-landen en de Verenigde Staten hebben sancties opgelegd aan Rusland.

Meer dan 600 Russische oligarchen, hoge officieren, bedrijfseigenaren, zakenlieden, samen met de Russische president Vladimir Poetin en minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov werden geconfronteerd met sancties. Wedstrijden die in Rusland moesten worden gehouden, werden uitgesteld, de naam van dit land werd verwijderd uit belangrijke evenementen en organisaties.

op 7 april VN De Russische Algemene Vergadering heeft een resolutie aangenomen om de organisatie uit de Mensenrechtenraad te verwijderen.

en Rusland Europa Hij verliet de gemeente.

Bucha en anderen van het Russische leger Oekraïne Er wordt beweerd dat hij in zijn steden massamoorden en oorlogsmisdaden heeft gepleegd.

op 25 juni Europa 12 landen van de Unie hebben Russisch gas volledig of gedeeltelijk afgewezen.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"