Nachrichten aus Aserbaidschan

Inreisbeperkingen opgelegd aan Noord-Ossetië

Dit komt door een groot aantal mensen uit Rusland. leger De toestroom van oudere mannen in het gebied van de schuld

Noord-Ossetië heeft beperkingen opgelegd aan auto’s uit andere delen van Rusland.

Dit komt door een groot aantal mensen uit Rusland. leger De toestroom van oudere mannen in het gebied van de schuld.

Georgië en Rusland bij de grens waar een lange rij auto’s zich vormt nieuws gegeven.

Gouverneur van Noord-Ossetië Sergey Menyaillo Hij zei op 28 september dat de regio fysiek niet in staat was een normale en veilige grensovergang te organiseren.

De gouverneur zei dat de beperkingen niet alleen in Noord-Ossetië gelden, maar ook in andere delen van Rusland. leger Dit geldt ook voor geregistreerde personen.

Menyaylo dit“verplicht beperking“, verklaarde de verkeersopstopping bij de grensovergang in Upper Lars in Georgië.

mobiele mobilisatiestations

Er werd ook opgemerkt dat de beperking niet alleen van toepassing is op burgers van Noord-Ossetië, de separatistische regio Zuid-Ossetië van Georgië en Georgiërs, maar ook op degenen die als toerist naar de resorts komen en over relevante documenten beschikken.

Er is gemeld dat mobiele operatieteams dienst zullen hebben bij de ingang van Noord-Ossetië en de grensovergang Upper Lars.

Zij zullen controleren of degenen die naar Noord-Ossetië komen of naar de Upper Lars Pass gaan, betrokken zijn bij de in Rusland aangekondigde mobilisatie.

Officieren die betrokken zijn bij reizende groepen zullen lijsten hebben van degenen die in militaire mobilisatie zijn gegaan.

Rusland President Vladimir Poetin Sinds het land gedeeltelijke mobilisatie heeft afgekondigd, hebben grote aantallen mensen de dienstplichtleeftijd bereikt. Rusland burgers die het land proberen te verlaten.

te voet de grens oversteken

Georgië ziet er nu aantrekkelijker uit voor degenen die mobilisatie willen vermijden, omdat bezoekers van het land een jaar lang zonder visum kunnen leven.

Rusland Er zijn geen directe vluchten tussen Georgië en Georgië, en Upper Lars is momenteel de enige grensovergang tussen de twee landen.

Nieuws Wachten bij Upper Lars Pass op 28 september auto de lengte van de staart 20 kilometerstand en standby-tijd is ongeveer twee dagen.

Vanwege het drukke verkeer stond Georgië Russische burgers toe om de grens te voet over te steken.

Vóór de mobilisatieverklaring van Poetin, staken er elke dag 5-6 duizend mensen over van Upper Lars naar Georgië, nu is dit aantal verdubbeld.

Georgië Oekraïne Hij veroordeelde krachtig de door Rusland georganiseerde referenda in de bezette gebieden.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"