Nachrichten aus Aserbaidschan

Met 250 duizend sporen van ijzer |

zakenman afbeelding Gasimzade beweert dat zijn leven in gevaar is.

Aanvrager zakenman Hij zei dat hij werd bedreigd door mensen die zich in verband met hun zakelijke activiteiten als leden van de criminele wereld presenteerden. Hij merkte op dat hij in mei 2022 een persoon genaamd Khayal ontmoette, beslagen ruilde en werd bedreigd over geld: „Khayal zei dat hij een grote hoeveelheid beslag en draadmateriaal bij de hand had. Hij zei dat het eigendom toebehoorde aan een wetshandhavingsfunctionaris. De prijs fluctueert vaak. , dus ik legde uit dat het riskant is om bij hem groothandel te kopen. Hij zei dat als de prijs van de goederen daalt, er rekening zal worden gehouden met het prijsverschil. Op basis van deze overeenkomst kocht ik 210 ton aanbouwdelen en 30 ton ton draad van Khayal Ik betaalde Khayal tot begin augustus stukje bij beetje 195.000 manats, tussendoor meldde ik ook dat er 43.000 manats werden uitgegeven aan het prijsverschil en 9.000 manats aan vrachtwagens.

Een paar dagen later riep Khayal me voor een vergadering en zei dat ik 177.000 manats moest betalen. Toen hem werd gevraagd waarom, zei hij: „Dit is ons account.“ Plots kwamen een man genaamd Bilman en verschillende andere mensen de kamer binnen. Bilman stelde zich voor als een criminele autoriteit. Hij bedreigde mij en mijn familie met de dood en zei dat het geld naar hem was „overgemaakt“. Hij zei, „Moonlight“ restaurant is van ons, we zullen de familie stelen en het daar houden. naast Bilman Vrolijk persoon De persoon die mij belde trok een mes. Ze begonnen me te slaan en namen mijn auto mee. Ze gaven me een dag en zeiden: „Je moet je huis aan ons overhandigen“. Bilman dwong me een petitie te schrijven waarin stond dat ik hem iets verschuldigd was.“

De zakenman beweert dat Khayal hem een ​​paar dagen later schreef dat ze contact hadden opgenomen met de General Organised Crime Agency (BACMI) over hem: Bel voor bedreigingen 102 klacht Ik deed het vanaf het 16e hoofdstuk (Narimanov Region Politie hoofdstuk 16 Politie Iemand belde en zei dat ze het zouden onderzoeken. Toen belde Bilman en bedreigde ons. klacht Maak geen lege klachten. Ik heb dit zowel aan het parket als aan „102“ gemeld. Khayal belde en zei dat ze me weer zouden verslaan.

De volgende ochtend werd ik gebeld, die persoon stelde zich voor als medewerker van UNMIK en vroeg me naar „Bandotdel“ te komen.

In antwoord op ons onderzoek meldde de Persdienst van het Ministerie van Binnenlandse Zaken dat de aanvraag van de burger in onderzoek was: Wat betreft de aanvraag, Narimanov District Politie Bij de 16e politie is een onderzoek gestart. De beschuldigingen werden echter niet bevestigd. Bovendien, afbeelding Er werd bezwaar gemaakt tegen de instanties voor interne aangelegenheden met betrekking tot de grote schade die Kasımlı de burgers had aangericht. Deze aanvraag is in onderzoek.“ (Kaukasus informatie)

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"