Nachrichten aus Aserbaidschan

Er werden ook sancties opgelegd aan Russische zangers.

Gazmanov en Rastorguyev opgenomen in het achtste sanctiepakket van de EU

Europeese Unie Rusland naar Oekraïne leger achtste pakket sancties tegen hem wegens zijn inmenging goedgekeurd.

Volgens het document stonden 30 personen en nog 7 rechtspersonen op de “zwarte lijst”.

Rusland Voorzitter van het Centraal Uitvoerend Comité van de Federatie Ella Pamfilova, politicoloog Alexander Dugin, Leger– Hoofd van de federale technische samenwerkingsdienst Dmitry Shugayev, hoofd van de FSB-grensdienst Vladimir Kulyshov, algemeen directeur van het bedrijf “Techmash” Alexander Kochkin, hoofd van “Kalashnikov” Alan Lushnikov en zangers Oleg Gazmanov, muzikant Nikolay Rastorguyev van de leider ” Lyube” ( “Любе”) groep en Yulia Chicherina werd gesanctioneerd.

In toekomstige sancties Europeese Unie Bedrijven die Russische crypto-wallets zullen bedienen, Europa burgers Rusland verboden om leidinggevende functies in staatsbedrijven te bekleden.

Rusland president Vladimir Poetin Oekraïne Op 24 februari 2022 verklaarde hij de oorlog aan Oekraïne, twee dagen nadat hij had verklaard de separatistische organisaties in het oosten te erkennen.

De meeste landen van de wereld veroordeelden de aanval van Rusland.

Daarna hebben de landen van de Europese Unie Verenigde Staten van Amerika Hij legde Rusland sancties op.

Meer dan 600 Russische oligarchen, hoge officieren, bedrijfseigenaren, zakenlieden, samen met de Russische president Vladimir Poetin en minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov werden geconfronteerd met sancties.

Wedstrijden die in Rusland moesten worden gehouden, werden uitgesteld, de naam van dit land werd verwijderd uit belangrijke evenementen en organisaties.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"