Nachrichten aus Aserbaidschan

Oorlogsdeelnemer die zichzelf in brand stak in Shirvan overleden

De deelnemer aan de Patriottische Oorlog, die zichzelf in Shirvan in brand stak, stierf in het ziekenhuis waar hij naar toe werd gebracht.

Elmir Panahali, geboren in 1990, een inwoner van Yardimli Mahallesi van Shirvan – Abdiyev, stak zichzelf op 18 september in brand.

E. Abdiyev, die een derdegraads brandwond opliep, werd dezelfde dag opgenomen op de brandwondenafdeling in Bakoe.

Ondanks de behandelingen die hij een maand lang kreeg, stierf hij vandaag in het ziekenhuis waar hij werd opgenomen.

Laten we u eraan herinneren dat het ministerie van Binnenlandse Zaken op dezelfde dag informatie over het incident heeft gepubliceerd.

Volgens de informatie van het ministerie heeft Elvin Abdiyev, die in Shirvan woont, geen documenten. auto Om de stad Shirvan . te regeren Politie Het voertuig, dat werd tegengehouden door medewerkers van de Rijksdienst Verkeerspolitie, werd op een tijdelijke parkeerplaats geplaatst en bestuurder Er werd een protocol opgesteld.

Daarna, de stad Shirvan, de broer van de chauffeur, die deelnam aan de patriottische oorlog, Elmir Abdiyev Politie Aankomst bij het filiaal, inleveren voertuig en protocol annuleren onwettige eisen heeft gesteld.

Medewerkers van de afdeling hebben toelichtingsgesprekken met hem gevoerd en verklaarden in overeenstemming met de wet te hebben gehandeld.

Maar de klok 20 Elmir Abdiyev probeerde zichzelf in de stad in brand te steken.

Zijn poging werd geblokkeerd door een soldaat in dat gebied. politie Hij is door zijn medewerkers afgevoerd en met hulp van afdelingsmedewerkers direct overgebracht naar het stadsziekenhuis. (APA)

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"