Nachrichten aus Aserbaidschan

De Dnjepr-oversteekplaats in Cherson was gesloten

De bezettingsadministratie van de regio Cherson kondigde op 18 oktober aan dat de bevolking van de rechteroever van de rivier de Dnjepr was geëvacueerd.

Rusland oversteken van de rivier de Dnjepr in Cherson, geannexeerd door

Dit nieuws is OekraïneBovendien Rusland onderschrijft de media.

naar de Cherson-regio Rusland bezettingsadministratie aangesteld door

Maar deze regering zal op 1 november de rivier oversteken. auto en kondigde de opschorting van het riviervervoer aan.

Er werd niet uitgelegd waarom de deur gesloten was.

Daarvoor had de bezettingsadministratie Oekraïne Het is wachten op een grootschalig tegenoffensief van het leger in Cherson en omgeving, en daarom moeten bewoners naar veiliger oorden verhuizen. bieden compleet.

Wat betreft de linkeroever van de rivier de Dnjepr, ook hier wordt de burgerbevolking geëvacueerd.

Allereerst hebben we het over regeringsfunctionarissen die loyaal zijn aan Rusland.

deze regio’s Oekraïne Als ze onder de controle van het leger komen, wordt verwacht dat ze worden berecht voor “samenzwering met de vijand”.

Voorafgaand hieraan maakten lokale autoriteiten bekend dat de evacuatie uit het Kakhovsky-district van de regio Cherson vanaf 6 november voor iedereen is. verplicht het zou kunnen.

“Geen simpele beslissing”

De bezettingsadministratie van de regio Cherson kondigde op 18 oktober aan dat de bevolking van de rechteroever van de rivier de Dnjepr was geëvacueerd.

De reden hiervoor waren de aanvallen van het Oekraïense leger. Hoewel de bezettingsadministratie niet aankondigde dat de stad Cherson zou worden overgegeven, heeft de commandant van de Russische troepen Sergey Surovikin Hij zei dat het nemen van “niet-eenvoudige beslissingen” onvermijdelijk kan zijn.

Het hoofd van de geannexeerde Krim op 28 oktober Sergey Aksyonov Hij zei dat de evacuatie van de bevolking op de rechteroever van de rivier de Dnjepr in de regio Cherson is voltooid.

Op 31 oktober heeft het hoofd van de bezettingsadministratie van de regio Cherson Vladimir Saldo aangekondigd dat de evacuatiezone is uitgebreid.

Oekraïne beschuldigt Rusland van het uitzetten van zijn burgers.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"