Nachrichten aus Aserbaidschan

115.000 manats voor twee reclames van vier minuten? |

Verplicht op 28 oktober Ziektekostenverzekering Overheidsautoriteit (ITSDA) bevolkingsforcering ziektekostenverzekering echte persoon die reclame maakt om het bewustzijn te vergroten Ali Hij koos Alekbarov (FIN: 7400377682). Twee korte advertenties (elk 1-2 minuten) aan ITS-betalers 114.800 manat (67.500) Verenigde Staten van Amerika dollar) kan kosten.

TuranIA probeerde informatie te vinden over de winnaar van de ITSDA-tender. De zoektocht was echter tevergeefs. In dit opzicht is de correspondent van het bureau een individuele ondernemer die is geregistreerd in een van de regio’s van het land. Ali De zoon van Maharram deed een beroep op ITSDA om informatie te verstrekken over de kwalificaties van Alakbarov.

In de antwoordbrief van de staatsdienst staat dat de bevolking verplicht is. ziektekostenverzekering De openbare aanbesteding voor de inkoop van commerciële filmdiensten liep op 4 oktober af. Overeenkomstig de “Wet op openbare aanbestedingen” kan elke ingezeten of niet-ingezeten natuurlijke of rechtspersoon of vereniging van rechtspersonen of rechtspersonen vrijwillig deelnemen aan openbare aanbestedingsprocedures, behalve in de gevallen gespecificeerd in wettelijke wettelijke documenten. De aanbestedingscommissie van de instelling paste de criteria voor het bepalen van de kwalificaties van de inschrijvers in de basiswet toe om de inschrijvers te identificeren met de nodige kwalificaties voor de uitvoering van het project. De Commissie heeft de desbetreffende aanbestedingen beoordeeld. Tegelijkertijd stelt de commissie de kwalificaties van de aanvragers vast volgens artikel 6.2 van de wet. gevraagde documenten bevestigen in overeenstemming met de in het artikel gespecificeerde criteria. Op basis hiervan is het juist een van de sollicitanten. Ali Alekbarov werd erkend als die aan de vereisten voldeed, hij presenteerde de werkervaring en professionaliteit van de filmploeg op basis van de aanvraag voor toestemming om aan deze zaak deel te nemen. informatie In antwoord op het onderzoek zei hij:

ITSDA zei ook dat de aanbestedingscommissie na evaluatie van de aanbestedingsvoorstellen een definitief protocol over de aanbestedingsresultaten heeft opgesteld. Het protocol werd voorgelegd aan de staatsdienst voor antimonopolie en consumentenmarktcontrole van het ministerie van Economische Zaken voor een beslissing over de goedkeuring van de winnaar.

Tegelijkertijd vermeed de ITSDA een specifiek antwoord te geven over de kwalificaties van Ali Alakbarov, met het argument dat de concurrentievoorwaarden geen kennis van de activiteiten van verzoekster op internetbronnen omvatten.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"