Nachrichten aus Aserbaidschan

We stoppen niet voordat de terroristische dreiging voorbij is

Minister Recep Tayyip Erdogan Hij sprak op de topbijeenkomst van de Organisatie van Turkse Staten in Oezbekistan. Erdogan, Kalkoen We zetten onze strijd tegen bloedige terroristische organisaties voort. We moeten samen vechten met terroristische organisaties zoals PKK, DAESH en FETO. “We zullen niet stoppen totdat de terroristische dreiging is verdwenen”, zei hij. gezegd.

Hoogtepunten uit de verklaring van Erdogan:

“We gaan door een gevoelige periode waarin er zowel risico’s als kansen zijn voor onze landen. We nemen stappen om de oorlog in Oekraïne te beëindigen en de voedselcrisis te elimineren.

Kalkoen We zetten onze strijd tegen bloedige terroristische organisaties voort. We moeten samen vechten met terroristische organisaties zoals PKK, DAESH en FETO. We zullen niet stoppen totdat de terroristische dreiging is verdwenen. We moeten samen strijden tegen bendes, terroristische organisaties en klimaatverandering.

Door van ons bestuur een organisatie te maken, hebben we de basis gelegd voor een unieke en effectieve structuur. Het Turkse Wereldvisiedocument 2040 vormt het kader van onze samenwerking. We willen onze samenwerking verbeteren op gebieden als gezondheid, informatica, transport, energie en sport. Het strategiedocument dat we vandaag aannemen, is daar een onderdeel van.

Wij hechten belang aan de ontwikkeling van samenwerking en relaties tussen ons in onderzoek op het gebied van handel, transport en energie. Ik denk dat we de activiteiten moeten uitbreiden waarvan ik denk dat ze ons allemaal ten goede zullen komen met de cruciale stappen die we in de loop van de tijd hebben genomen.

Baku“De Tbilisi-Ceyhan-pijpleiding is een van de meest succesvolle projecten op mondiaal niveau.”

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"