Nachrichten aus Aserbaidschan

Hij zegt dat een Armeense soldaat gewond is geraakt. Azerbeidzjan ontkent

Armenië Ministerie van Defensie op 23 november Azerbeidzjan Hij zei dat een van zijn soldaten gewond was geraakt door geweervuur ​​vanaf de zijkant. Het incident dat gistermiddag gebeurde, Armenië-Azerbeidzjan vond plaats ten oosten van de grens en een soldaat genaamd RA raakte gewond als gevolg van het vuur dat vanaf de andere kant werd geopend. nieuws gegeven.

Er werd opgemerkt dat de toestand van de soldaat goed was en dat zijn leven niet in gevaar was.

Azerbeidzjan Ministerie van Defensie en noemde deze informatie „vals“.

2020-binnen 44 dagen oorlog als resultaat Azerbeidzjan Het herwon de controle over een deel van Karabach en 7 omliggende districten. Maar naar de contactlijn en de Laçin-corridor. Rusland soldaten werden ingezet. Grenzen werden niet getrokken, de partijen tekenden geen vredesverdrag. De afgelopen twee jaar is het staakt-het-vuren herhaaldelijk geschonden, waarbij aan beide kanten slachtoffers vielen.

Baku en Jerevan geven elkaar vaak de schuld van schendingen van het staakt-het-vuren.

RadiovrijheidNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"