Nachrichten aus Aserbaidschan

Engeland gelijkspel met Amerikaans nationaal team

Vrijgegeven: 26 november 2022 00:59

Qatar bevestigde in groep te blijven

De tweede ronde van de groepsfase van het wereldkampioenschap voetbal, die op 25 november in Qatar wordt gehouden, is begonnen.

Er werden 4 wedstrijden gespeeld in groep A en B.

Jouw dag Eerste wedstrijd tegen Wales in groep B Iraans zat tussen de teams. Iraans Na twee doelpunten te hebben gescoord in de verlenging, was het nationale team blij met de overwinning. In deze wedstrijd viel ook de eerste rode kaart van WK-2022. Europeanen waren in de 85e minuut van de wedstrijd in de minderheid. Doelman Wayne Hennessey krijgt een directe rode kaart voor een last-minute overtreding.

Deze groep is met Verenigde Staten van Amerika Nationaal In de wedstrijd die tussen de teams werd gespeeld, was er geen geluid van doelpunten.

In de wedstrijd tussen Qatar en Senegal in Poule A verloor de thuisploeg met 1-3. Het team van het organiserende land – de nationale ploeg van Qatar – nam echter afscheid van het WK. De Qatari’s verloren in de eerste ronde ook van Ecuador (0:2). Qatar werd het eerste team dat afscheid nam van WK-2022, ongeacht de uitkomst van de wedstrijd tegen Nederland in de finaleronde.

Een andere wedstrijd in Groep A werd gespeeld tussen Nederland en Ecuador. De partijen kwamen een score van 1 op 1 overeen.