Nachrichten aus Aserbaidschan

Angst voor Den Haag rond Poetin – 24 uur |

Bron: Daily Express

Vertaling: Innovatief

Russische acties in Oekraïne tientallen landen leger misdrijf Gevestigd in Den Haag, Nederland voor internationaal onderzoek een misdaad Hij wendde zich tot de rechtbank. Bewegingen leger misdrijf bekend, vallen de beklaagden onder de jurisdictie van het Internationaal Strafhof. gevangenisstraf Het kan gedaan worden. Omdat in dit geval alle partners van misdaden tegen de menselijkheid en genocide automatisch worden onderzocht en wanneer de beschuldigden zich in een land bevinden dat onder de jurisdictie van het Internationaal Strafhof valt, moeten ze worden gearresteerd en overgedragen aan Den Haag. . Dan zullen diplomatieke paspoorten de verdachte, namelijk Rusland, niet helpen. politiek en leger elitevertegenwoordigers zullen ook ter verantwoording worden geroepen. In de regel worden militaire criminelen geconfronteerd met langdurige of levenslange gevangenisstraf.

Britse krant “Daily Express”, Rusland Oekraïne De vrees dat hij de oorlog zou verliezen en dat degenen die betrokken waren bij oorlogsmisdaden zouden worden vervolgd door het tribunaal in Den Haag, drong tot de kringen van het Kremlin door. Minister Dit wordt ook erkend door de vurige propagandisten van Vladimir Poetin.

Krant Bijvoorbeeld verschillende officiële mediastructuren van RuslandRoem Chief Margarita Simonyan laat zien wat er werd gezegd in de avondtalkshow gepresenteerd door journalist Vladimir Solovyov op de zender “Rusland 1” op 28 november. Margarita Simonyan zei in dat programma helaas dat er mensen in Rusland zijn die bang zijn voor het Haagse tribunaal. Hij benadrukte dat er onder die mensen hoge ambtenaren zaten die hij kende. Volgens de journalist “vertellen deze mensen de dingen niet zoals ze zijn” uit angst.

Solovyov bevestigde de woorden van zijn collega en zei dat het tijd was om ze met pensioen te sturen.

Met zijn gezicht naar “degenen die Den Haag vrezen”, zei Simonyan, “Degenen die bang zijn voor Den Haag moeten bang zijn om de mensen te verliezen, te vernederen en te verraden. Als we verliezen, gaat Den Haag achter de vuilnisman aan die het Kremlin verwoestte. “

Aanrakend op het onderwerp “Wie bang is voor de wolf gaat het bos niet in”, zei Simonyan, “Als je bang bent voor Den Haag, moet je wegblijven uit het bos.”

In het programma suggereerde Solovyov dat “de wereld in as zou veranderen” voordat Rusland de nederlaag toegaf, wat betekende dat het Kremlin kernwapens zou gebruiken.

Journalisten lijken te begrijpen dat de oproep om niet bang te zijn voor Den Haag en de veroordeling van degenen die het internationale militaire tribunaal ontvluchten, niet alleen dient om de angst weg te nemen, maar ook te versterken. , Den Haag kan niet. dat wil zeggen, daden gepleegd in Oekraïne zullen worden beschouwd als oorlogsmisdaden, Rusland politiek en onzin waarvoor vertegenwoordigers van de militaire elite verantwoordelijk moeten worden gehouden.

Rusland in februari 2014 Oekraïne Hij veroverde het Krim-schiereiland en annexeerde het in maart onder de namen Republiek van de Krim en de stad Sebastopol.

Dat jaar Rusland Oekraïne De bezettingsregimes vestigden delen van de regio’s Donetsk en Lugansk. op 21 februari 2022 Rusland erkende deze regimes als onafhankelijke staten en voert sinds 24 februari grootscheepse militaire operaties uit in Oekraïne. Als resultaat van deze operaties werden de meeste regio’s van Zaporozhye en Kherson veroverd.

Tussen 23 en 27 september hielden de vier bezettingsregimes een “referendum” om zich bij Rusland aan te sluiten.

Op 29 september ondertekende de Russische president decreten waarin de regio’s Zaporozhye en Kherson werden erkend als “soevereine en onafhankelijke” onderdanen.

30 september in Moskou Er werden overeenkomsten getekend die voorzien in de overdracht van vier regio’s aan Rusland. De annexatiedocumenten werden ondertekend door de president van Rusland en de leiders van de valse regimes.

De akkoorden kregen op 2 en 3 oktober een positief antwoord van het Grondwettelijk Hof. van het parlement In het lagerhuis (Staatsdoema), goedgekeurd in het hogerhuis (Federatieraad) op 4 oktober, de overeenkomstige live projecten zijn aangenomen.

Op 5 oktober ondertekende de Russische president een pakket documenten dat voorziet in de overdracht van de regio’s Donetsk, Luhansk, Zaporozhye en Kherson aan Rusland.

Oekraïne en het leger is onlangs begonnen met actieve tegenaanvallen. Een van de belangrijkste gebieden van de tegenaanval is de staat Cheson. Russische legerpolitiek Rekening houdend met deze aanvallen besloot de regering zich terug te trekken uit enkele bezette gebieden.

Russische troepen op de ochtend van 11 november Oekraïne Er is aangekondigd dat het een deel van de Kherson-regio volledig heeft verlaten, inclusief de centrale stad van de regio, Kherson. Van nu af aan Oekraïne Strijders trokken de stad Kherson binnen, die sinds 3 maart bezet is.

De wereldgemeenschap heeft Rusland duizenden sancties opgelegd voor de annexatie van het Krim-schiereiland in 2014 of de totale oorlog die het in februari 2022 begon. Aan sommige sancties werden ook de namen toegevoegd van bepaalde personen, ambtenaren, politici, soldaten en journalisten. Margarita Simonyan en Vladimir Solovyov behoren tot de gesanctioneerde journalisten.

De Russische aanvalsoorlog in Oekraïne gaat gepaard met massamoorden op burgers, geweld, plunderingen, opzettelijke vernietiging van niet-militaire infrastructuur, woonwijken en andere misdaden.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"