Nachrichten aus Aserbaidschan

23 Azerbeidzjaanse burgers uitgeleverd vanuit Duitsland

23 Azerbeidzjan De burger is uit Duitsland gerepatrieerd.

Dat meldde de afdeling Publiekszaken van de Staatsimmigratiedienst op 1 december.

Volgens de informatie die op de website van de dienst is gepubliceerd, is dit “Azerbeidzjan met de republiek Europeese Unie over de overname van personen die leven zonder toestemming”.

“Reïntegratiewerkgroep gecoördineerd door de Staatsmigratiedienst werd opnieuw aangenomen Azerbeidzjan implementeert maatregelen om haar burgers te reïntegreren in de lokale gemeenschap en om de moeilijkheden waarmee ze te maken kunnen krijgen op te lossen”– Aangegeven in de beschrijving.

Overname is de terugkeer van personen (onderdanen van landen van herkomst, onderdanen van derde landen of staatlozen) die illegaal het grondgebied van een van de verdragsluitende staten zijn binnengekomen.

Zes van hen zijn vorig jaar uit Duitsland overgenomen gevangenisstraf aangekondigd. Iemand is in de oppositie PFCP lid verlies van Ibrahiem Op 24 november werd hij vrijgelaten. Z. Ibrahimli op 19 mei van dit jaar gevangenisstraf gedaan. Eerst administratief dan een misdaad 306.1 van de Code (Toegepast door de wet rechtbank resolutie, … eenzijdig toepassen ik doe niet rechtbank Er werd gemeld dat hij werd berecht voor de misdaad van het voorkomen van de uitvoering van de handelingen). een misdaad Zijn zaak betrof het verzoek om geld van zijn ex-vrouw. Er werd aangekondigd dat hij werd vrijgelaten toen aan zijn verzoek was voldaan.

Van de overige vijf zitten er vier in de gevangenis op beschuldiging van drugs en één op beschuldiging van mishandeling. Familieleden van die mensen accepteren de beschuldigingen en dit niet politiek Ze tellen Maar Azerbeidzjaanse autoriteiten in het land politiek Ze accepteren niet wat er over de arrestaties is gezegd.

RadiovrijheidNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"