Nachrichten aus Aserbaidschan

Na het doden en verkrachten van de vriend die hij bij hem thuis had uitgenodigd, at hij zijn levenloze lichaam op! Sagawa, de kannibaal waar de wereld het over heeft, is dood

De Japanse moordenaar Issei Sagawa, bijgenaamd “Kobe Cannibal”, stierf in 1981 in Parijs, Frankrijk nadat hij het lichaam van een Nederlandse vrouw genaamd Renee Hartevelt had gedood en opgegeten. De 73-jarige Sagawa, die door haar moord een cultureel icoon werd, kondigde aan dat haar broer, een langdurige verzorger, op 24 november in een ziekenhuis in Tokio is overleden aan een longontsteking.

Geboren in een rijke familie in Kobe, Japan in 1949, ging Sagawa op 28-jarige leeftijd naar Frankrijk om een ​​doctoraat in de literatuur na te streven. Op de avond van 11 juni 1981 ontmoette hij onder een of ander voorwendsel zijn klasgenoot, Renee Hartevelt, van de Sorbonne. school Hij vertaalt poëzie voor zijn huiswerk.Nadat hij hem had uitgenodigd voor een etentje, schoot hij hem dood met een geweer. Het bleek dat Sagawa, die het lichaam van het slachtoffer verkrachtte, later delen van haar lichaam at.

Sagawa beschreef zichzelf als zwak, lelijk en klein en beweerde dat hij Hartevelts levenskracht met voedsel wilde absorberen. een misdaad wegens gebrek aan talent In Frankrijk Sagawa kon niet terechtstaan ​​en werd later naar Japan gebracht en in het ziekenhuis opgenomen.

In Frankrijk concluderen dat Sagawa, die in zijn land niet vervolgd kon worden omdat de zaak gesloten was, gezond was doktorenHij onthulde dat Sagawa’s enige motivatie voor het plegen van de moord zijn seksuele stoornis was.

Hoewel er veel discussie was over de terugkeer van Sagawa naar het normale leven nadat hij op 12 augustus 1986 uit het ziekenhuis was ontslagen, is de moord op Sagawa het onderwerp geweest van boeken en films en is het een populair cultuuricoon geworden. Tussen 1986 en 1997 was Sagawa een frequente gastspreker en commentator van programma’s, het schrijven van boeken en het schrijven van recensies voor tijdschriften.

Sagawa, die in de loop der jaren haar populariteit verloor door de reacties die ze kreeg en in 2013 in het ziekenhuis werd opgenomen voor een hersenziekte die haar zenuwstelsel permanent beschadigde, zorgt sindsdien voor haar broer.

(UAV)

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"