Nachrichten aus Aserbaidschan

Garibashvili beschuldigt de oppositie ervan Georgiërs naar de oorlog te hebben gestuurd

Minister-president van Georgië Iraakse Garibashvili Hij sprak zijn vertrouwen uit dat vertegenwoordigers van de oppositie de burgers van het land bijeenbrachten en naar Oekraïne stuurden om in de oorlog te vechten.

Dat zei hij tijdens een regeringsvergadering.

Garibashvili beweerde dat zijn tegenstanders „burgers van Georgië“ waren. omgekomen van zijn politiek Ze proberen dividend te krijgen.“

Volgens hem zijn oppositievrijwilligers Oekraïne stuurt daarheen om te vechten in de gelederen van zijn strijdkrachten:

„Een man is in oorlog omgekomen Ik zou zeggen sommige hypocrieten, neppolitici, verraderlijke politici. politiek Ze willen dividend ontvangen. Ik zou iedereen eraan willen herinneren dat deze mensen pro-oorlog en verraders zijn. Sinds het begin van de oorlog in Oekraïne hebben ze geprobeerd een aantal provocaties te creëren. Helaas nemen vertegenwoordigers van de „oorlogspartij“ onze burgers mee naar Oekraïne.“

Premier omgekomen Hij betuigde zijn condoleances aan de families, familieleden en vrienden van degenen die in Oekraïne zijn omgekomen. leger Bij de operaties zijn tot nu toe 33 Georgische burgers omgekomen.

Hij voegde eraan toe dat dit „een tragedie voor Georgië“ is.

Ondanks talloze pogingen constateerde Garibashvili dit dankzij het „slimme beleid van de regering“. in Georgia Het „tweede front“ ging niet open:

„Als de oppositie nu aan de macht zou zijn, zou Georgië een afvalcontainer worden.“

„Kinderen onder vuur“

Er werd gemeld dat zes Georgische vrijwilligers zijn omgekomen bij de confrontatie die afgelopen weekend uitbrak nabij de stad Bakhmut in de regio Donetsk.

Leger Volgens meid Romeo Parulava worden zijn landgenoten belegerd.

Volgens CurrentTime TV-zender „Georgian Nationaal Legion“ oprichter en commandant Mamuka Mamulashvili Oekraïne Hij zei dat Georgische vrijwilligers die stierven tijdens de uitzending van de Espresso TV-zender het leven lieten. Oekraïne Als onderdeel van het vrijwilligersbataljon vocht „Karpatskaya sekh“ voor:

„De kinderen worden belegerd. Zij zijn de indringers. gevangene Ze weigerden naar beneden te gaan. De Russen vingen hen onder zwaar artillerievuur. Sinds het begin van de oorlog in Oekraïne zijn 33 vrijwilligers uit Georgië omgekomen. „Georgië heeft veel opgeofferd om Oekraïne te steunen.“

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"