Nachrichten aus Aserbaidschan

Orion komt naar huis! Het magnifieke beeld dat hij vastlegde was adembenemend: „Dit zijn wij“ |

De Orion-capsule passeerde het dichtst langs het oppervlak van de maan en is nu op weg terug naar de aarde. Met verbluffende beelden van de maan, gelanceerd op 16 november met een Space Launch System (SLS)-raket als onderdeel van de Artemis 1-missie, is de rover nu begonnen aan zijn terugreis naar de aarde. Het schilderij „Aarde“ dat hij tekende, trok echter veel aandacht. Hij deelde die foto op het officiële account van NASA. Details zijn hier…

Het beeld dat is vastgelegd door het ruimtevaartuig Orion ziet eruit als iets uit een sciencefictionfilm. In deze afbeelding verschijnt de aarde als een halve maan buiten de maan.

NASA deelde deze afbeelding van zijn officiële account en zei: „Je kunt de aarde van een afstand zien. Dit zijn wij.“

Orion ontstak maandag een grote motor in de buurt van de maan, meldde de BBC. Het was de laatste grote krachtmanoeuvre voor het bemande schip van de volgende generatie, dat tot nu toe zeer succesvol is verlopen. Het voertuig zal naar verwachting op zondag 11 december in de Stille Oceaan landen.

De astronauten, die dit weekend in een rustige baan rond de maan zullen komen, zullen hen in staat stellen aan boord van Orion te gaan voor hun volgende missie eind 2024.

Maar deze eerste vlucht omvatte het testen van de systemen terwijl de astronauten weg waren.

De volgende missie, Artemis-2, wordt getest met astronauten. In Artemis 3 zullen jaren later weer mensen op het maanoppervlak landen. Met andere woorden, de mensheid zal weer naar de maan zijn gegaan.

Vertaling„24 UUR“Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"