Nachrichten aus Aserbaidschan

Deskundigen leggen op sociale netwerken het doel uit van de actie georganiseerd door Azerbeidzjanen in de buurt van Shusha

Azerbeidzjan Deskundigen op de tweede dag van de actie georganiseerd door openbare instellingen op de weg van Khankendi naar Yerevan bij Shusha op sociale netwerken delen hun mening over het probleem.

Nationaal parlementslid Rasim Musabayov gelooft dat de Armeniërs besloten Baku’s vastberadenheid op de proef te stellen om de plundering van onze natuurlijke hulpbronnen te voorkomen, en dat ze ongelijk hadden.

“Het protest van milieuactivisten is de mildste reactie op de herinbedrijfstelling van het Kizilgaya-veld en de overdracht van het concentraat naar Armenië. Als dit signaal Vardanyan, Araik en de anderen niet bereikt, moeten ze dat weten Baku kan het bed vernietigen met een luchtbomaanval. Auto’s met goudconcentraat staan ​​geparkeerd op de wegen en gevangenisstraf kan geplaatst worden. Karabach Elektriciteit en gas van Armeniërs uit Armenië Azerbeidzjan onnodig u eraan te herinneren dat zij de kabels en leidingen onder hun controle kochten. Ik hoop dat het separatistische regime het gezonde verstand zal hebben om naar de protesten van milieuactivisten te luisteren en de illegale mijnbouw in de velden te stoppen. “Het is niet in hun belang om het conflict zover te brengen dat Bakoe de beschikbare middelen zal moeten gebruiken”, zei hij. hulpsheriff Facebookschreef

Economist Natig Jafarli FacebookHij merkte op dat alle landen milieukwesties gebruiken voor hun eigen belangen.

“In deze betekenis Azerbeidzjan De deskundige schrijft: “Het is een zeer correcte aanpak van de regering om milieuproblemen op de voorgrond te plaatsen en de Lachin-weg te blokkeren en druk uit te oefenen op het zogenaamde Khankendi-regime dat wordt gesteund door Rusland en het Kremlin.”

Rond onze andere velden buiten Karabach in de Jafarli-netwerken actie Activisten die vragen waarom het niet is gebeurd, zijn verbaasd. “dat weet je niet actie Geen enkel milieuprobleem, maar een poging om de milieutrend in de wereld correct te benutten? Het doel van de recente processen is om Rusland en hun “Russisch ingestelde” troepen op ons land de kop in te drukken, en elke stap die dit doel zal dienen, evenals de genomen stappen. Caferli verdient steun door de milieuproblemen te overdrijven…’ beweert hij.

Ishkhan Verdyan, een pacifist die in Istanbul woont Premier Pashinyan politiek dat het spel zal worden verslagen en de Armeniërs de derde zullen verliezen Karabach Robbert na de oorlog Kocharisch Hij voorspelt dat hij weer aan de macht zal komen.

Verdyan schrijft dat het belangrijkste is om het complot niet te verliezen met de genocidale razernij.

een. Azerbeidzjan Rusland Hij vroeg de vredeshandhavingseenheid om alle mijnen in Karabach te inspecteren.

2. Na de onderhandelingen met het RSK-management, de partijen, Azerbeidzjan Laat ecologen samen met RSK-vertegenwoordigers naar de mijnen gaan.

3. Gewapende Armeniërs onder leiding van Ruben Vardanyan blokkeerden hun weg en lieten hen niet gaan waar de mijnen waren. Azerbeidzjaanse vertegenwoordigers waren ongewapend.

4. Azerbeidzjan eiste dat de RSK-leiding de afspraken zou nakomen en de RSK-commandant als invloedsinstrument. algemeen Met het verzoek om Volkov te ontmoeten, had het de voorkeur om de Laçin-weg af te sluiten.

5. Algemeen Volkov communiceert niet met de Azerbeidzjaanse kant, dus de weg blijft voor de tweede dag afgesloten.

Met andere woorden, deze situatie werd veroorzaakt door Ruben Vardanyan, die de gewapende mensen voor de civiele missie bracht. Degene die over de genocide praat, is de oorzaak van de situatie, schrijft de pacifist.

“In Karabach rechter elite gewapend conflict pad De garant voor de veiligheid van Karabach – als de soeverein besluit de met de RSK overeengekomen monitoringmissie te blokkeren, is hij verantwoordelijk voor de situatie. Karabach De arrogante en schaamteloze houding van de overheid moet gewaardeerd worden. “Als ze zeggen dat ze vrij zijn om te doen wat ze willen op hun eigen land, als ze zo onafhankelijk zijn, moeten ze de verantwoordelijkheid nemen voor de gevolgen”, zei hij.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"