Nachrichten aus Aserbaidschan

Europese Unie bereikt akkoord over negende pakket sancties tegen Rusland

Europa lidstaten van de Russische Unie naar Oekraïne leger overeenstemming bereikt over het 9e pakket sancties tegen Moskou vanwege zijn tussenkomst.

Azadlıg Radio over dit onderwerp Europa de redacteur werkt Ricard Jozwiak Hij schreef op zijn Twitter-account.

Voor dit nieuws Onder de beperkende maatregelen van het 9e pakket werd gesteld dat de verkoop van allerlei soorten onbemande luchtvaartuigen en hun motoren aan Rusland zal worden verboden.

Ook werd opgemerkt dat de verkoop van UAV’s en drone-motoren aan landen die later aan Rusland zouden kunnen worden overgedragen, zou kunnen worden verboden.

Europeese Unie evenals elke nieuwe investering in de Russische mijnbouwsector te verbieden.

Ook potentieel leger De export van civiele technologieën die voor deze doeleinden kunnen worden gebruikt, zal streng worden gecontroleerd.

Leden uit Oost-Europa willen strengere sancties

Nieuws Naar verluidt hebben sommige Oost-Europese landen tijdens de bespreking van de nieuwe sancties tegen Rusland kritiek geuit op de pogingen van sommige lidstaten om de sancties te versoepelen.

Dat is wat de consensus sanctielijst is, zeggen diplomaten 20Er worden 0 namen van personen toegevoegd.

De officiële bekendmaking van het 9e sanctiepakket wordt op 16 december verwacht.

Langdurige discussies over sancties Rusland Het had te maken met de discussies over toestemming om meststoffen uit Europese havens te exporteren.

sommige landen van de Europese Unie Rusland is er voorstander van om kunstmest door Europese havens te laten passeren, zelfs als de eigenaren gesanctioneerde oligarchen zijn.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"