Nachrichten aus Aserbaidschan

Muharrem Talibov nam ook ontslag

Nachitsjevan Autonome plaatsvervangend aanklager Muharram Talibov van Vrij compleet.

informatie erover Azerbeidzjan van het Openbaar MinisterieTurangoedgekeurd door bureau:

„In antwoord op een onderzoek dat de persdienst van de procureur-generaal bereikte, Nachitsjevan Volgens zijn verzoek werd plaatsvervangend aanklager van de Republiek Moldavië, Maharram Talibov, ontslagen uit zijn functie als aanklager.

Het was niet mogelijk om met hem te praten over het aftreden van Muharrem Talibov. hij is Nachitsjevan DHR Ali Voormalig voorzitter van de Tweede Kamer Vasif Talibovzijn broer.

Vorige week, 21 december, in Nachitsjevan Ali Voorzitter van de Vergadering Gekwalificeerd Het ontslag van Talibov werd aanvaard. Hij heeft deze functie 27 jaar vervuld.

Ali De bevoegdheden van de voorzitter van de Kamer berusten momenteel bij de eerste vicevoorzitter van de MR Hoge Kamer. Azer Zeynalov presteert. Vasif Talibov Hij kondigde zijn aanvraag aan om zijn baan op te zeggen vanwege zijn gezondheid.

Voorzitter op 22 december Ilham Alijev in de autonome republiek Nachitsjevan Azerbeidzjan Over de gemachtigde vertegenwoordiging van de president besluit ondertekend

Door zijn andere orde in Nachitsjevan Azerbeidzjan aangewezen vertegenwoordiger van de president.

Deze persoon is gestuurd vanuit de hoofdstad Bakoe. fout Eenheid zoon van Najaf De functie van voorzitter van de Hoge Raad van Nachitsjevan is momenteel vacant.

Enkele weken geleden werden enkele ambtenaren bij MR beschuldigd van verduistering. gevangenisstraf gedaan. Hun houding ten opzichte van beschuldiging is onduidelijk.

RadiovrijheidNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"