Nachrichten aus Aserbaidschan

Nieuwe regels voor vrouwen die willen autorijden in Turkmenistan

in Turkmenistan auto Een vrouw die wil autorijden moet ouder zijn dan 40 jaar en de auto waarin ze rijdt moet op haar naam staan.

Naar verluidt zijn er nieuwe regels ingevoerd voor vrouwen die in Turkmenistan een rijbewijs willen halen.

“Turkmeens. De Turkmeense dienst van RFE/RL heeft informatie gepubliceerd met betrekking tot neus.

Volgens de verkregen informatie, volgens de nieuwe regels, auto Vrouwen die auto willen rijden, moeten een huwelijksakte en een referentiedocument van de werkplek halen.

Bovendien wordt onofficieel gemeld dat in dit opzicht en in Turkmenistan een leeftijdsgrens wordt gehanteerd voor vrouwen auto Een vrouw die wil autorijden moet jonger zijn dan 40 jaar.

Naast de leeftijdsgrens mogen vrouwen niet rijden met een volmacht. Met andere woorden, de auto waarin een vrouw rijdt, moet op haar naam staan.

Er werd gemeld dat er in totaal 13 documenten zijn opgevraagd bij degenen die een rijbewijs willen halen in Turkmenistan.

In het artikel wordt vermeld dat de regering van Turkmenistan de rechten van Turkmeense vrouwen al enkele jaren ernstig beperkt, ondanks het feit dat ze heeft verklaard dat ze zich echt inspant om de gelijkheid van vrouwen en mannen in het land te waarborgen.

RadiovrijheidNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"