Nachrichten aus Aserbaidschan

Het boek van Prins Harry was vóór de officiële lanceringsdatum in Spanje uitverkocht |

MADRID, 5 haard (Reuters) – Verschillende Spaanse boekwinkels verkopen het boek op Grote Donderdag, vijf dagen voor de officiële lanceringsdatum Brittannië Hij verkocht de langverwachte herinnering aan Prins Harry.

Reuters-correspondent bij een grote boekhandel in Madrid in januari 10Hij kocht een exemplaar van de Spaanse “Ehtiyat” om te publiceren in .

Scant het boek voor het eerst in de Britse krant Guardian nieuws Hij bevestigde het deel dat liet zien dat de zoon van koning Charles op de grond viel tijdens een ruzie met zijn oudere broer en erfgenaam van de troon, prins William.

De eerste pogingen om de herinneringen op te halen, waren niet succesvol. Een verkoper in een winkel zei dat het boek al uitverkocht was.

In een ander geval was het boek te zien, maar nam een ​​medewerker het terug nadat een verslaggever had gevraagd waarom het boek in Spanje sneller verkocht dan in Engeland.

Een woordvoerder van de in Barcelona gevestigde uitgever Plaza y Janes Editores, onderdeel van de multinational Penguin Random House, zei: “Er is een zeer duidelijk presentatieprotocol opgesteld en gecommuniceerd aan alle klanten om ervoor te zorgen dat het boek niet vóór deze datum wordt gepubliceerd.

“Alles wijst erop dat sommige klanten hun verplichtingen jegens de uitgever hebben geschonden en het boek voor de afgesproken datum te koop hebben aangeboden.”

Het rapport van Charlie Devereux en David Latona; Onder redactie van Janet Lawrence

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-01-11 05:00:25
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"