Nachrichten aus Aserbaidschan

Givenchy verdubbelt pakken en hoodies tijdens Paris Fashion Week |

PARIJS, 18 haard (Reuters) – Matthew M. Williams, creatief directeur van Givenchy, onthulde dinsdag een collectie gelaagde looks voor heren, met colberts gestapeld over hoodies en wijde bermuda’s.

De ontwerper van het Franse modehuis van LVMH (LVMH.PA) heeft textuur, uitbarstingen van kleur en geweven uitdagende elementen toegevoegd aan een lijn met bontjassen in felle kleuren, felle bontjassen en exotische leerprints.

Tijdens het evenement op de tweede dag van de Paris Fashion Week, die doorgaat tot 22 januari en met high-end merken als Louis Vuitton, Dior Homme, Hermès en Maison Margiela;

Givenchy onder de beroemdheden die dinsdag arriveren ambassadeur De zogenaamde K-popster Taeyang wuifde naar het publiek toen hij zich een weg baande over de kasseien naar het tentencomplex dat was opgezet voor het magnifieke 18e-eeuwse Ecole Militaire-complex in het centrum van Parijs.

Europa modemerken proberen te profiteren van de wereldwijde populariteit van Zuid-Koreaanse sterren met jonge kopers in gedachten, en deze week werden ook Jimin voor Dior en rapper Suga van BTS aangekondigd.

Reportage in Parijs door Mimosa Spencer Bewerking door Vin Shahrestani

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-01-19 05:37:56
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"