Nachrichten aus Aserbaidschan

Biden doet om 17.00 uur ‘s middags uitspraken over Oekraïne.

WASHINGTON, 25 haard (Reuters) – Minister cho bidden middag (1700 GMT) de Verenigde Staten van AmerikaHet Witte Huis zei woensdag dat het verklaringen zou afleggen over zijn voortdurende steun aan Oekraïne.

Het Witte Huis werkte niet verder uit, maar het zal twijfels wegnemen over de inzet van zware wapens, die Moskou als een gevaarlijke provocatie zag nadat Kiev zei dat het Leopard 2-tanks zou leveren aan Oekraïne, die het nodig acht om de Russische invasie te verslaan.

Doina Chiacu meldde;

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-01-25 18:41:26
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"