Nachrichten aus Aserbaidschan

Chanel maakte een grappige noot tijdens haar haute couture-show in Parijs.

PARIJS, 24 haard (Reuters) – Creatief directeur van Chanel, Virginie Viard, nam een ​​assertieve wending door modellen van ruwe, gestileerde dieren van karton en hout te sturen voor de haute couture modeshow van het Franse modehuis.

Een voor een verschenen ze in flamboyante, speelse minirokjes, gebloemde overalls en glanzende tweed jasjes, wervelend rond torenhoge beelden als circusmeesters.

De openingslook bepaalde de stemming – een ivoorkleurige jas met dubbele rij knopen werd strak over haar borst geplooid voordat ze wijd openging, waardoor de pluizige pony van een minirok van onderaf zichtbaar werd.

Het model droeg een zwarte hoed met een licht gebogen rand en platte schoenen accentueerden haar lange, blote benen.

Viard elimineerde de franjes die vaak worden geassocieerd met haute couture, vaak verfraaiende silhouetten met net genoeg paars als het gaat om vollere rokken. bieden gemaakt of beperkt het kleurenpalet als het ging om verfraaide looks.

De olifantvormige structuur rolde de finale in en onthulde de bruid in een gedrapeerde bustierjurk van ivoorkleurige tule die tot onder de knie viel en gouden enkellaarzen.

Hij trok decorontwerper Xavier Veilhan van de tribunes naar het gejuich van het publiek tijdens de Viard-groet.

Parijse haute couture modeshows, met enkele van de meest invloedrijke namen in de modewereld, waaronder Georgio Armani Prive, Jean Paul Gaultier en LVMH (LVMH.PA) Christian Dior, gaan door tot donderdag.

Mimosa Spencer meldde; Bewerkt door Frank Jack Daniël

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-01-25 04:15:36
Bron – Reuters

Vertaling„24 UUR“Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"