Nachrichten aus Aserbaidschan

US Department of Energy wijst 118 miljoen dollar toe aan biobrandstofprojecten

New York, 26 haard (Reuters) – de Verenigde Staten van Amerika Het ministerie van Energie (DOE) op donderdag de Verenigde Staten van Amerikaom de productie van biobrandstoffen uit te breiden 10Het zal meer dan $ 0 miljoen aan financiering aankondigen omdat bidet Het management werkt aan het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen door transport en het behalen van klimaatdoelstellingen. Dat meldt het ministerie aan Reuters.

Afdeling Baai 118 miljoen voor 17 projecten die zijn ontworpen om de productie van biobrandstoffen te versnellen die gemaakt kunnen worden uit biomassa, waaronder landbouwafval, sojaolie en dierlijke vetten. dollar plannen om te scheiden. Samen met fondsen zei de afdeling dat de DOE de afgelopen twee jaar meer dan $ 500 miljoen heeft geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van bio-energie en bioraffinage.

Minister Joe Biden over de strijd tegen klimaatverandering de Verenigde Staten van AmerikaHij maakte het land op weg naar koolstofreductie tot het belangrijkste principe van zijn mandaat. bidet Het heeft zich tot doel gesteld om afval tegen 2050 tot nul te reduceren.

DOE-financiering omvat prijzen variërend van $ 500.000 tot $ 80 miljoen aan universiteiten en particuliere bedrijven voor verschillende pilot-, pilot- en demonstratieprojecten, aldus de afdeling. De projecten zullen naar verwachting uiteindelijk elk jaar miljoenen liters koolstofarme brandstof produceren.

“DOE-investeringen helpen bij het bouwen van een lokale toeleveringsketen voor bio-energie die de energie-onafhankelijkheid van Amerika vergroot, banen creëert en de acceptatie van schonere brandstoffen voor onze transportbehoeften versnelt”, aldus de Amerikaanse minister van Energie Jennifer M. Granholm.

De DOE voegde eraan toe dat de projecten banen zullen creëren in negen staten.

Volgens de Amerikaanse Energy Information Administration, ongeveer 16,8 procent in de VS in 2021 miljard liters biobrandstof verbruikt. Dit is ongeveer 134,83 ​​verbruikt in hetzelfde jaar.miljard in vergelijking met liters motorbenzine.

bidet De administratie zal biobrandstoffen nodig hebben om de uitstoot te verminderen, inclusief de vliegtuigindustrie, een koolstofarme duurzame vliegtuigbrandstof.

Stephanie Kelly meldde; Onder redactie van Daniël Wallis

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

stephanie kelly

Thomson Reuters

In New York gevestigde verslaggever die de Amerikaanse markt voor ruwe olie volgt en 2018Sindsdien is hij lid van het energieteam, waar hij zich bezighoudt met de olie- en brandstofmarkten en het federale beleid met betrekking tot hernieuwbare brandstoffen.

2023-01-26 19:12:31
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"