Nachrichten aus Aserbaidschan

Hun ontspannen houding trok de aandacht! De persoon die de Azerbeidzjaanse ambassade binnenviel, werd gearresteerd… Hij gaf een interview aan Iraanse zenders

Gisterenochtend Azerbeidzjan Een gewapende inval werd uitgevoerd op de ambassade in Teheran, de hoofdstad van Iran. Bij de aanval kwam 1 persoon om het leven en raakten 2 mensen gewond. Azerbeidzjan Minister Ilham Alijev Hij beschreef de aanval als een “daad van terrorisme”. Azerbeidzjan Het ministerie van Buitenlandse Zaken meldt dat de gewonden er goed aan toe zijn. Een andere belangrijke ontwikkeling vond plaats in de aanval. AanvalRoem Iraans Hoewel vernomen werd dat hij interviews gaf aan zenders, bleef zijn ontspannen houding niet onopgemerkt.

Volgens het nieuws van TRT Haber heeft de regering van Teheran, die een onderzoek naar de aanval is gestart, aangekondigd dat de aanvaller is gearresteerd.

Nadat de aanvaller was gepakt Iraans gaf interviews aan zenders. De nonchalante houding van de aanvaller trok de aandacht.

De politie van Teheran na de aanval chef Hoessein Het bericht van Rahimi Vrij gedaan.

handborz politie chef Abbas Ali Moslim Teheran Politie Economische Veiligheidspolitie en Baarmoeder chef aangesteld.

Azerbeidzjan Aykhan Hajizadeh, hoofd van de persdienst van het ministerie van Buitenlandse Zaken, veroordeelde krachtig de gewapende aanval op de ambassade van Teheran. Iraans Hij merkte op dat ze willen dat de aanvallers en aanstichters worden geïdentificeerd en zei: “De Azerbeidzjaanse regering is van plan de ambassade in Teheran binnenkort te evacueren.” gezegd.

Het moment van de aanval werd seconde voor seconde vastgelegd door de beveiligingscamera’s van de ambassade.

Ambassadepersoneel komt als eerste binnen. Op dat moment nadert een gewapende persoon met zijn auto.

een1

Hij kan zijn snelheid niet beheersen, botst tegen het voertuig voor hem en rent naar de deur van de ambassade.

Ondertussen valt op dat de officier in de beveiligingscabine voor de ambassade niet naar buiten kwam.

a2

Aanvaller gebruikt molotovcocktails

Azerbeidzjan Een persoon die de ambassade in Teheran binnenkwam met een automatisch wapen schoot binnen drie mensen neer.

a3

Onlangs is een nieuwe video over de aanval vrijgegeven. In de video is te zien dat de aanvaller een molotovcocktail gebruikte terwijl hij probeerde de deur van de ambassade open te breken.

President van Azerbeidzjan Ilham Alijev Hij eiste dat de terroristische aanslag op de ambassade van zijn land in Teheran onmiddellijk wordt onderzocht en dat de terroristen worden gestraft, en zei dat “terroristische aanslagen op diplomatieke missies onaanvaardbaar zijn”.

in Bakoe, Iran ambassadeur Abbas Mousavi Azerbeidzjan Hij werd ontboden bij het ministerie van Buitenlandse Zaken in verband met de terreurdaad op de ambassade in Teheran.

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"