Nachrichten aus Aserbaidschan

De Derde Wereldoorlog kan beginnen! |

Nu Rusland het einde nadert van het eerste jaar van zijn agressie in Oekraïne, nemen de spanningen in deze regio toe. Duitsland en Amerika; Kiev Hoewel de directie heeft besloten om 150 tanks te leveren, maken experts zich zorgen. Merk op dat zelfs als er 300 tanks worden gestuurd, dit geen invloed heeft op de situatie in het veld en het verschil tussen de twee legers enorm is, benadrukken experts dat Rusland meer dan 5.000 tanks heeft. Benadrukt wordt dat de te nemen stap de reactie van Moskou alleen maar zal versterken.

Volgens het nieuws in Kanal D Haber; Opties zijn onder meer een massale aanval op Oekraïne in maart. Rusland Als Wit-Rusland een front opent, wordt verwacht dat Polen zich in de oorlog zal mengen. Experts waarschuwen: „Er kan een derde wereldoorlog uitbreken via Polen en de Baltische landen“

Volgens Duitsland, een van de landen die tankhulp bieden, was het Rusland dat deze oorlog begon. „Ons doel is duidelijk. De kracht van Rusland pad om uitbreiding te voorkomen‘, zei hij.

Tankhulp is niet de enige reden voor spanningen tussen Moskou en Berlijn. Duitse minister van Buitenlandse Zaken Rusland waarmee we in oorlog zijn Zijn woorden blijven aanslaan. Rusland leider Poetin heeft gelijk hand Medvedev stuurde een bericht naar de Duitse minister terwijl hij het op de Duitse minister had gemunt. „Nuttige dwaas“ gebruikte uitdrukkingen.

Ogen achter tanksteun die reset veroorzaken weervoorspelling werden zijn krachten. Oekraïne Hij wil ook westerse technologie in de lucht tegen Rusland.

Kiev beheer is nog steeds weervoorspelling Hoewel het SU-27-vliegtuigen in zijn strijdkrachten gebruikt, zijn F-16’s de belangrijkste vraag.

Kiev Als er geen F-16 is Frankrijk en wil Zweedse vliegtuigen hebben. Beweringen dat er 24 vliegtuigen werden geëist, vonden brede aandacht in de westerse pers.

3

Oekraïne Een andere vraag vanuit het Westen zijn langeafstandsraketten. „We zullen ons best doen om langeafstandsraketten te leveren“, zei hij. Zelenski Ik zei.

Oekraïne de raketten die hij wilde de Verenigde Staten van Amerika produceren. De regering van Washington zwijgt over deze kwestie. Want als deze raketten worden afgeleverd in Kiev, Oekraïne het kan niet alleen de grenslanden raken, maar ook het binnenland van Rusland. Omdat het bereik van de raketten 300 kilometer is.

4

Oekraïne De regering wil deze wapens gebruiken voor de Krim, die in 2014 door Rusland werd bezet. Beweren dat wapendepots zich voornamelijk op de Krim bevinden Oekraïne Hij zou voorbereidingen treffen om de Krim aan te vallen.

Net als de wapens van het Westen, is een ander onderwerp op de tafel van Oekraïne de Turkse drone Bayraktar. Dit keer maakten de Oekraïners een documentaire naar het lied dat ze zongen voor de Russische nachtmerrie Bayraktarlar. Naam „vlag legendarische vleugels“.

Vertaling„24 UUR“Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"