Nachrichten aus Aserbaidschan

Russische onderminister van Buitenlandse Zaken bemoeilijkt onderhandelingen over kerncentrale Zaporizja

MOSKOU, 30 haard (Reuters) – Oekraïne De onderhandelingen over de instelling van een veiligheidszone rond de door Rusland gecontroleerde kerncentrale van Zaporozhye zijn moeizaam verlopen Kiev RIA Novosti zei maandag dat het gewoon is gestopt Rusland Dat heeft vice-minister van Buitenlandse Zaken Sergey Ryabkov gezegd.

Ryabkov zei in een interview met het bureau:IAEA Het zou niet gepast zijn om het publiek in overleg te informeren over de mogelijke parameters van het ZNPP-beschermingsgebied Het onderhandelingsproces is niet eenvoudig.

„We hebben onze voorstellen doorgestuurd naar de CEO van het bureau, Rafael Grossi. Voor zover we weten, Kiev IAEA Hij heeft nog geen duidelijk antwoord gegeven op het initiatief van zijn leider. Het lijkt alsof het gewoon een doodlopende weg is.“

Reuters rapport; Bewerkt door Tom Hogue

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-01-30 12:04:56
Bron – Reuters

Vertaling„24 UUR“Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"