Nachrichten aus Aserbaidschan

VS… Bemanningen gebruikten duizenden liters water! Gedeelde beelden brachten de omvang van de schade aan het licht

Tesla van Kron4 de Verenigde Staten van AmerikaHet ontstak „spontaan“ op een snelweg in Sacramento, Californië. De brandweer van Sacramento Metropolitan deed verklaringen over het incident op Twitter en deelde enkele beelden. De gedeelde beelden trokken de aandacht. Details zijn hier…

De brandweer van Sacramento Metropolitan zei dat het elektrische voertuig op de snelweg in vlammen opging nadat het batterijcompartiment „spontaan“ in brand vloog. Bemanningen gebruikten naar verluidt ongeveer 6.000 liter water met krikken om het vuur te blussen dat het voertuig beschadigde. Dit betekent dat er duizenden liters water nodig zijn om de brand te blussen.

Volgens de autoriteiten is er een grote hoeveelheid water gebruikt. Vuur Hij verklaarde dat het gebeurde omdat de accucellen van het voertuig bleven branden terwijl de auto op „snelwegsnelheid“ reed op het moment van het incident.

De staat van de zwaar beschadigde auto bleek uit de foto’s.

14

(Foto’s: Sacramento Metropolitan Vuur Twitter-account van de afdeling)

Bij dit incident vielen echter geen gewonden.

Vertaling„24 UUR“Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"