Nachrichten aus Aserbaidschan

Fandom van DC Comics viert de terugkeer van Swamp Thing naar het grote scherm |

LOS ANGELES, 31 haard (Reuters) – Hij ziet eruit als een gigantische, boze groente en vecht onvermoeibaar om zijn huis in het moeras te beschermen. Van strips tot films, televisie en video- Hij ging naar zijn spelen. Het heet Swamp Thing en keert terug naar het grote scherm met zijn eigen horrorfilm op het vernieuwde bord van DC Studios.

In DC Comics staat het Swamp Thing in wisselwerking met de verhalen van verschillende andere personages, waardoor het een rode draad wordt in het grotere DC Universum en vaak helpt om het te redden.

Dinsdag kregen fans een voorproefje van de plannen van de CEO van DC Studios, James Gunn, om de superheld terug te brengen in de filmische mix.

geüpload

“Het is logisch, als ze de uithoeken van DC’s gevestigde divisies willen sluiten, is het Swamp Thing een must”, zei The Raven’s Loft op Twitter.

geüpload

Josh Parker twitterde ook: “Eerlijk gezegd ben ik zo blij dat we Swamp Thing terug hebben.”

geüpload

Een ander project dat door fans werd geprezen, is de serie over Amanda Waller, de leider van de Suicide Squad, gespeeld door Viola Davis.

Recente updatesLifestylecategorieFilmacademie zegt dat het de verrassing Oscar-genomineerde Riseborough niet zal diskwalificeren, galerijartikelGalerijLifestylecategorieMichael Jackson’s neef speelt ‘King of Pop’ in biopic, video- artikel metVideo

Zie nog 2 nieuwsberichten

“Het is de perfecte manier om de personages bij elkaar te brengen”, twitterde Playboi Cyr.

geüpload

De vroege positieve reactie was een zegen voor Gunn, regisseur van de drie “Guardians of the Galaxy”-films bij Marvel, die al vroeg kritiek kreeg op DC Universe-plannen onder de nieuwe eigenaar Warner Bros Discovery (WBD.O).

In december zei Gunn dat een Superman-film zonder hoofdrolspeler Henry Cavill deel zou uitmaken van het plan van DC en dat Cavill de rol niet opnieuw zou spelen, aangezien de film zich zou concentreren op “een eerdere aflevering van Supermans leven”.

Voor veel fans was dit de eerste van vele onbevredigende reacties. Dwayne “The Rock” Johnson tweette, wat voor sommige DC-fans nog teleurstellender was: “James Gunn en ik zijn gesloten en Black Adam zal niet in het eerste hoofdstuk van het verhaal voorkomen.”

geüpload

Hoewel fans positief waren over de richting van Gunn, waren sommigen sceptisch.

EmilyBluntCompany twitterde “lol, ik heb medelijden met DC. Dit is niet beter. Het is diverser, maar het zal niet zo groot zijn als je denkt.”

Loading Reporting, Danielle Broadway, Editing in Los Angeles, Mary Milliken en Matthew Lewis

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-02-01 03:55:31
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"