Nachrichten aus Aserbaidschan

Livista Energy werkt samen met CAA Mining om lithium te raffineren in Ghana |

© Copyright 2021. Geen van onze rechten zijn voorbehouden, maar je moet toch doen alsof ze dat wel zijn en contact opnemen met 24saat.org of az24saat.org wanneer je privéberichten op de site gebruikt. Wanneer wordt verwezen naar privéposten, zal er geen contract worden aangevraagd in overeenstemming met artikel 13 van de „Mediawet van de Republiek Azerbeidzjan“. 24saat.org en az24saat.org zijn en zullen geen lid zijn van de Raad voor de Journalistiek. Als er een geschil ontstaat tussen de site en de andere partij, is het raadzaam om dit geschil rechtstreeks met de site of de rechtbankstructuren op te lossen! Hoofdredacteur: Vugar Gurdganli (Alekbarov)Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"