Nachrichten aus Aserbaidschan

Zal doorgaan met het kopen van vliegtuigen van bondgenoten

LONDEN, 8 februari (Reuters) – Minister vladimir Zelenski Woensdag Brittannië Hij vertelde de wetgevers dat hij er alles aan zou doen om de wereld te overtuigen om Oekraïne te voorzien van moderne vliegtuigen om zijn troepen te helpen Rusland te verslaan.

“We … zullen al het mogelijke en onmogelijke voor de wereld doen om moderne vliegtuigen te leveren om de piloten die ons zullen beschermen kracht bij te zetten en te beschermen”, zei hij. Zelenski Hij vertelde het aan honderden parlementsleden in de Londense Westminster Hall.

Zoals gerapporteerd door William James en Muvija M; Geschreven door Kate Holton.

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-02-08 17:57:20
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"