Nachrichten aus Aserbaidschan

Biden zal Polen bezoeken om de eerste verjaardag van de invasie van Oekraïne te herdenken

WASHINGTON, 10 Februari (Reuters) – Verenigde Staten van Amerika Voorzitter Jo bidden In februari wordt de eerste verjaardag van de Russische agressie tegen Oekraïne herdacht 2022 naar Polen reis zal gebeuren, zei het Witte Huis vrijdag.

witte Huis Nationaal Woordvoerder van de Veiligheidsraad, John Kirby bidden extra veiligheidshulpmiddelen en hulpstukken Verenigde Staten van Amerikazal de toekomst aankondigen

Minister Het zal duidelijk aangeven zolang de Verenigde Staten het nodig hebben. Oekraïne zal bij hem blijven, ‘zei Kirby.

De assistenten van Biden zijn al weken aan het plannen hoe ze de verjaardag van de invasie kunnen vieren, inclusief een mogelijke keynote. Hulptroepen zullen zorgen voor een blijvende eenheid onder de geallieerden in de onzekere maanden die voor ons liggen. Oekraïne ze hopen de veerkracht van hun mensen te benadrukken.

Dat heeft het Witte Huis gezegd bidden Poolse president Andrzej Duda en Oost Europa ontmoeting met zijn bondgenoten en Oekraïne zal praten. Rusland Het viel Oekraïne binnen op 24 februari 2022.

Laatste UpdatesEuropaCategorie Zegt Meloni uit Italië Frankrijk van de EU Oekraïne risico’s van het breken van de integriteit van het geïllustreerde artikelEuropa categoryBelarus beschrijft de sluiting van de Poolse grensovergang als “ramp”, fotoartikel

Zie nog 2 nieuwsberichten

Andrea Shalal rapporteerde; Bewerkt door Jonathan Oatis en Alistair Bell

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-02-11 00:47:38
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"