Nachrichten aus Aserbaidschan

Sterren staan ​​in de rij voor de New York Fashion Week-show van Prabal Gurung |

NEW YORK, 11 februari (Reuters) – De pelgrimstocht van Prabal Gurung naar zijn geboorteplaats Nepal hielp de in New York gevestigde ontwerper bij het creëren van zijn persoonlijke herfst/wintercollectie 2023.

Gurung presenteerde zijn nieuwe collectie voor het eerst tijdens de New York Fashion Week op vrijdag en zei dat zijn reis naar huis hem hielp om in contact te komen met zijn roots.

“Ik wilde terug naar huis in Nepal omdat, weet je, hier mijn spirituele verbinding en herverbinding is”, vertelde Gurung aan Reuters.

op aanraden van zijn moeder 10 Na het bijwonen van een rustige retraite overdag, wilde Gurung de sterrennachten recreëren die hij daar doorbracht voor zijn catwalkshow.

“Het zijn er 15, 20 Zelfs als ik minuten kon geven, was wat ik voelde een soort ontsnapping. Ze lopen hier binnen met het gevoel dat ze niet in New York zijn. En ik wilde die ruimte creëren, ‘zei Gurung.

De collectie bevatte oversized schouders, cropped tops en meerdere verfraaiingen, samen met Gurung’s kenmerkende nevenschikking tussen drapering en maatwerk.

Beroemdheden waren aanwezig, waaronder Kimora Lee Simmons en haar dochters, evenals zangeres Becky G en de vrienden van de ontwerper die zichzelf ‘slicers’ noemen.

Laatste UpdatesLifestylecategorieHerenkledingontwerpers presenteren hun nieuwe collecties op New York Fashion Week, artikel met galerij

Zie nog 2 verhalen

“Het vinden van je mensen is iets waar ik altijd dankbaar voor ben, omdat het niet altijd iedereen overkomt”, zei hij.

NYFW eindigt op 15 februari nadat meer dan 70 ontwerpers hun collecties hebben gepresenteerd.

Reportage in New York door Alicia Powell Bewerking door Diane Craft

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-02-11 21:03:42
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"