Nachrichten aus Aserbaidschan

Tesla verkocht dit kwartaal Model Y in de VS

15 februari (Reuters) – Elektriciteit auto fabrikant Tesla Inc (TSLA.O) Verenigde Staten van Amerikaverkocht Model Y voor dit kwartaal in april Het zal pas in mei in productie zijn, meldde Electrek woensdag, daarbij verwijzend naar bronnen die bekend zijn met de zaak. nieuws geeft

Auto op de website van de fabrikant Verenigde Staten van Amerika De leveringsdatum van de volledig elektrische middelgrote SUV (Sports Utility Vehicle) aan haar klanten is 2023. april-Leveringsschema voor juni en Model S februari-maart.

Volgens berekeningen van Reuters is dit van Tesla Haard wereldwijd per maand Prijs:%s 20% verlaagde de prijs van Model Y Verenigde Staten van AmerikaHij verlaagde het van $ 65.990 naar $ 52.990.

CEO Elon Musk zei later na de eerste ronde van prijsverlagingen: auto bedrijf bestellingen Haard Tesla’s agressieve prijsverlagingen hebben de vraag naar zijn elektrische voertuigen doen toenemen.

Laatste UpdatesAuto & Transport categorieScholz bezoekt Volkswagen, ondernemingsraad keurt e-SUV goed in Wolfsburg geïllustreerd artikelChargedcategoryFactbox: FACTBOX Potentiële winnaars en verliezers van de nieuwe Amerikaanse oplaadstandaarden voor elektrische voertuigen afbeelding artikel

Zie nog 2 nieuwsberichten

Maar in februari verhoogde de autofabrikant de prijzen van zijn best verkochte auto. 1000 dollar verhoogd

Tesla reageerde niet onmiddellijk op het verzoek van Reuters om commentaar.

Vorige maand stelde Tesla ook de verwachte levering van zijn vlaggenschip Model Y aan klanten in Duitsland uit tot februari-maart.

Nieuws door Jose Joseph in Bengaluru; Bewerkt door Rashmi Aich

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-02-16 16:43:46
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"