Nachrichten aus Aserbaidschan

Chemicaliën die vrijkwamen bij een treinongeluk in de Verenigde Staten zorgden voor paniek! „Kijkend naar de grond“ |

op 3 februari Verenigde Staten van AmerikaEr blijven zorgen over een ontsporing van een trein in Ohio met giftige chemicaliën die een milieuramp veroorzaken.

De chemicaliën die na het ongeval vrijkomen in de lucht, het water en de bodem maken de bewoners bang.

De Republikeinse senator James David Vance uit Ohio, die het Congres zal betreden bij de tussentijdse verkiezingen van november 2022, vestigde op zijn Twitter-account de aandacht op de schade veroorzaakt door het ongeval.

Vance zei: ‚Ik stond vandaag bij een kleine rivier in Oost-Palestina. Deze waterlopen zijn nog steeds erg vervuild. Het is tijd voor Norfolk Southern om de schoonmaak af te ronden. gebruikte uitdrukkingen.

Van de Leslie Run-kreek video Vance, die ook de beelden publiceerde, merkte op dat hij met de stok in zijn hand in de rivierbedding aan het krabben was en hoe het wateroppervlak wit en gekleurd was door chemicaliën.

„Er zijn overal dode wormen en dode vissen in dit water“, zegt Vance in de video. Toen ik een beetje aan het waterbed krabde, voelde ik de chemicaliën eruit komen. Dit is ranzig. En die hebben we niet. Het is een belediging voor de bevolking van Oost-Palestina dat ondanks het opruimen van het treinwrak deze chemicaliën nog steeds in de grond sijpelen. Laten we deze mensen niet vergeten, laten we dit probleem oplossen door de betrokkenen onder druk te blijven zetten.“ gaf zijn woord.

De Texaanse Republikeinse senator Ted Cruz heeft de post van Vance geretweet en zei: „Het is erg verontrustend. Vance heeft gelijk, deze plek moet zo snel mogelijk worden opgeruimd.“

Door Nick Sortor sociaal wat deed net video Het delen onthulde ook hoe vervuild de watervoorraden in de regio zijn.

In de video, die het oppervlak laat zien van een grote steen die in een ogenschijnlijk normale stroom wordt gegooid en verandert in chemisch gekleurde ringen, zei Sortor:Verenigde Staten van AmerikaEr is meer bewijs dat de Environmental Protection Agency (EPA) liegt tegen de bevolking van Oost-Palestina. Dit water is ongelooflijk. vervuild.“

op 3 februari Verenigde Staten van AmerikaBij een milieuramp op de spoorlijn nabij de Oost-Palestijnse stad Ohio vonden explosies plaats als gevolg van de ontsporing van 50 wagons van een trein met 150 wagons met chemicaliën.
Vanwege het vrijkomen van grote hoeveelheden giftige chemicaliën in het milieu na de explosies, werd besloten de bewoners van het gebied te evacueren. Na het incident werd in de pers gemeld dat de bewoners van de regio klachten hadden als hoofdpijn, branderig gevoel in de ogen, hoesten, zwakte en sterfte van dieren.

Ambtenaren uit Ohio voerden aan dat luchtvervuiling niet de oorzaak was van de dood van dieren in de buurt van het ongeval en drongen er bij de bewoners op aan flessenwater te gebruiken totdat alle tests voor drinkwater zijn voltooid.

Norfolk Southern, de treinmaatschappij die bij het ongeval betrokken was, liet in een verklaring ook weten dat ze het gebied op een milieuvriendelijke manier hebben schoongemaakt en financiële steun hebben verleend aan de lokale bevolking voor de door het ongeval veroorzaakte verliezen.

De bevolking van Oost-Palestina, met een bevolking van 4.700, waar het ongeval plaatsvond, verklaarde niet tevreden te zijn met officiële verklaringen en bekritiseerde de autoriteiten, met name het Ministerie van Transport en de spoorwegmaatschappij Norfolk Southern. .

De inwoners van de stad gaven aan dat ze de uitleg van de relevante instellingen niet geloven, uitten hun bezorgdheid over de chemische dampen en geuren die de regio en de veiligheid van het drinkwater blijven aantasten, en drongen er bij de officiële instellingen op aan transparant te zijn. (AA)

Vertaling„24 UUR“Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"