Nachrichten aus Aserbaidschan

India zegt ‘geen oorlogstijd’ als de financiële bijeenkomst van de G20 begint |

BENGALURU, 22 februari (Reuters) – Dagen voor de verjaardag van de Russische invasie op 24 februari herhaalde India zijn standpunt over de oorlog in Oekraïne, en de financiële functionarissen van de G20 begonnen te vergaderen in de buurt van Bengaluru.

“De huidige tijd is niet voor oorlog. Democratie, dialoog en diplomatie is de weg vooruit”, – India informatie Dat zei minister Anurag Thakur tijdens een persconferentie na het verwelkomen van de afgevaardigden van de bijeenkomst, die zaterdag zal worden afgesloten.

Geschreven door Tanvi Mehta en voorbereid door Sarita Chaganti Singh en Shivangi Acharya; Bewerkt door Krishna N. Das

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

22-02-2023 09:30:32
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"