Nachrichten aus Aserbaidschan

Poetin groette Russische strijders in Oekraïne tijdens een bijeenkomst in Moskou.

MOSKOU, 22 februari (Reuters) – Minister vladimir Poetin Woensdag in Moskou Tijdens de bijeenkomst applaudisseerden de Russische soldaten die in Oekraïne vochten en de menigte scandeerde “Steun degenen die het vaderland verdedigen”.Rusland, Ruslandhij zong.

Tienduizenden mensen verzamelden zich in het Luzhniki Stadion in Moskou met een capaciteit van 81.000 toeschouwers. Poetin tot wit, blauw en rood Rusland Ze zwaaiden met hun vlaggen en luisterden naar patriottische liederen.

“Ze vechten heldhaftig, dapper, dapper. Wij zijn trots op ze” Poetin Hij zei tijdens het evenement “Glorie aan de verdedigers van het vaderland”, gehouden op 23 februari, aan de vooravond van de feestdag van degenen die dienden in de strijdkrachten van Rusland.

“Vandaag steunt het hele land hen”, zei Poetin over Russische troepen in Oekraïne. leger De chefs zijn zojuist ingelicht over de situatie aan het front. “Als we samen zijn, hebben we geen gelijke. Aan de eenheid van het Russische volk”.

Laatste updatesEuropese categorieEuropese Unie nog steeds niet akkoord over verjaardag van sancties tegen Rusland en verdere gesprekken op donderdag – bronnen, artikel op afbeeldingWereldcategorieRusland Verenigde Staten van AmerikaZegt dat hij zich aan de regels van de nucleaire deal zal houden, zelfs als hij de deal beëindigt, artikel met galerij

Zie nog 2 nieuwsberichten

Het Kremlin ziet de oorlog als een existentieel conflict met het Westen, terwijl Rusland een “speciaal wapen” gebruikt. leger behandelt het als “operatie”.

Het conflict in Oekraïne begon in 2014 nadat de protesten van de “Vierkante Revolutie” in Oekraïne de pro-Russische president ten val brachten en Rusland de Krim annexeerde. Oekraïne met de door Rusland gesteunde separatisten in het oosten. Oekraïne er braken botsingen uit tussen de strijdkrachten.

Op 24 februari vorig jaar beval Poetin de inzet van tienduizenden troepen naar Oekraïne, een besluit van westerse mogendheden en westerse mogendheden. Oekraïne markeerde de keizerlijke stijl van land usurpatie. Oekraïne elke laatste Russische soldaat Oekraïne Het zal niet rusten voordat het van zijn grondgebied is verwijderd, inclusief de Krim.

Rapportage door Reuters Bewerking door Gareth Jones

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

22-02-2023 21:44:10
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"