Nachrichten aus Aserbaidschan

De ambtenaar zei dat Blinken tijdens zijn bezoek aan Centraal-Azië zal proberen te laten zien dat de Verenigde Staten een betrouwbare partner zijn.

WASHINGTON, 24 februari (Reuters) – Verenigde Staten van Amerika Staatssecretaris Antonius Knipperen Donald Lu, ambtenaar van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor Zuid- en Centraal-Azië, vertelde vrijdag aan verslaggevers dat Washington tijdens zijn bezoek aan Kazachstan en Oezbekistan volgende week zal proberen te laten zien dat het een betrouwbare partner kan zijn voor Centraal-Aziatische landen.

Blinken’s bezoek aan de twee voormalige Sovjetrepublieken aan de vooravond van de bijeenkomst van de ministers van Buitenlandse Zaken van de G20 in New Delhi Verenigde Staten van AmerikaHet komt omdat de wereld zich een jaar geleden blijft verzetten tegen de interventie van Rusland in Oekraïne.

Rapportage door Simon Lewis en Ismail Shakil

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-02-24 22:31:59
Bron – Reuters

Vertaling„24 UUR“Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"